Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg mindegy?
Ha egy nő kívánja a pasit, és kellően fel van izgulva, akkor mindegy mekkora a cerka?
Vagy ez csak kamu?
Ha nem 10 cm alatt van és nem 20 cm fölött, akkor mindegy.
Az én tapasztalatom egyébként az, hogy minél kisebb valakinek, annál jobban törődik a nővel, annál jobb lesz a szex. A nagyobb szerszámmal megáldott pasik sokkal önzőbbek, mert azt hiszik, hogy a jó szexhez az kell, hogy nagy legyen a méret. Hát, pont nem!
Kövezzetek meg, de én bazi sokág érveltem mindig amellett, hogy nem számít, használni kell tudni, stb.
Ez egészen addig megvolt amíg lett egy pasim, aki - bevallom sosem mértem le - de mondjuk úgy nem volt megáldva a méretet illetően, de hosszra, se vastagságra.
Ezzel egészen addig nem is lett volna probléma, amíg szexre nem került a sor és bármennyire próbálkozott, egyszerűen nem ment neki, komolyan többet éreztem ha az ujját használta.
Működött a kapcsolat egy darabig, próbálkoztunk mindennel, de a szex sosem volt olyan amilyennek lennie kell. Beláttuk, továbbléptünk.
A következő barátnőjével ellenben tök jól működhet a dolog, mert épp most voltunk az esküvőjükön.
Szóval válaszolva, nem, nem mindegy, de nem általában mindegy a méret, hanem mindenkinek más a megfelelő és más az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!