A nőknek miért nem mindegy, ki hogyan veszíti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Már volt ki hány évesen, de már az sem mindegy hogyan.2012. máj. 17. 15:23
2/9 anonim válasza:
Mert nem robotok, hanem érző lények? Esetleg.^^
3/9 anonim válasza:
Nagy butaságot kérdeztél. Ebből /is/ egy van, erkölcsi értéke felbecsülhetetlen. Még jó, hogy nem az ut szélén egy ismeretlennel vesziti el egy jóérzésű nő, hanem valaki olyannal, akit szeret, akiben megbízik, akihez érzelmileg kötődik.
4/9 anonim válasza:
Mert így működnek. De most komolyan. Az állatoknak se mindegy kikkel kefélnek, mindig megkeresik a legerőteljesebb egyedet és annak adják magukat. A nőknél is így van megkeresik azt aki nekik a legjobban imponál és ha minden klappol sor kerülhet a dologra.
5/9 anonim válasza:
Hiába ecsetelnek a nők a szűzességről meg az erkölcsről, mikor lenézik a huszonéves szűz férfiakat...
6/9 anonim válasza:
Mert idióta vagy. Már hogy lenne mindegy, hogy veszíti el a szüzességét egy lány? Még egy (normálisabb) fiúnak sem mindegy, hogy k.rvával, egy éjszakás kalandban, vagy olyannal, akibe igazán szerelmes. Na, most ezt egy lánynál mondjuk emeld 10. hatványra.
A _hogyan_ kérdésre meg... szerintem a fiúnak mindegy (a póz), de egy lánynál illik odafigyelni, hogy legkevésbé fájjon neki, mégis érezze, hogy "vele vagy" és szereted. De lehet, hogy naiv vagyok. :) 27F
7/9 anonim válasza:
Hmmm... erkölcsi megalázottság volna a nőknek elveszteni egy vadidegen emberrel, de hidd el vannak olyanok. Érdekes, a kis tesztoszteron bomba tini srácok akárkivel lefeküdnének csak legyen "nagy csöcse meg jó a pinája". Ennyi, slusszpassz.
8/9 anonim válasza:
Érdekes, az én szüzességem már vagy 8 éve "oda van" :), de még mindig nem mindegy, kivel fekszem le.
9/9 kiscica005 válasza:
1.Talán mert mi is érzőlények vagyunk f*szfej! 2. Igen is fontos,hogy mikor,hol,és kivel...ÉS a legfontosabb szerintem ,hogy legyen a két fél között szerelem... -.-" Te pedig szánalmas vagy ,hogy ilyen hülye kérdést fel mersz egyáltalán tenni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!