Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomat leszopta egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat leszopta egy prostituált. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Becsülöm,hogy elmondta, de nagyon rosszul esik. És félek nem fogok tudni ezek után ugyanúgy tekinteni rá.
2016. júl. 31. 12:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a helyedben volnék, akkor csak annyit mondanék, Hasta la vista, baby! Aki megcsal, az nem becsül, ilyen pasi nem kéne nekem.
2016. júl. 31. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez bazira gáz még legénybúcsún is... Most készül házasodni, mi a büdös franc???
2016. júl. 31. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Én lapátra tenném a páromat ha ilyet csinálna. Nem érdekelne hogy mióta vagyunk már együtt és hogy esküvőre készülünk. Akkor is meg tette hagyta hogy egy másik csaj leszopja. De ha meg esküvő után tudom meg akkor meg válnék.
2016. júl. 31. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

(Nyilván nem a saját legénybúcsúján volt, hanem egy haverjáén.)

Esetleg kérdezd meg a barátodtól, hogy ő mit érezne, ha egy barátnőd leánybúcsúján az orgazmusig nyalna egy Chippendale fiú.

2016. júl. 31. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Küld el HPV szűrésre.

Értékeld, hogy annyira szeret, nem tudott "hazudni".

Amúgy meg lapát!

2016. júl. 31. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem becsülném. Alap,hogya másik fél bevallja,ha megcsalta. Legalább van gerince.

Szakítanék.

2016. júl. 31. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
ha te is cumizgattad, ak sztem hülye a pasid h ezt hagyta. nem értem h ilyen sokat értek az ottani barátai h az ők kedvükért nem ellenkezett vagy mi?
2016. júl. 31. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Igazi papucsállatka vagy.

Dobd ki.

2016. júl. 31. 15:27
 19/19 anonim ***** válasza:
keresd meg a prostit és bosszúból nyalasd ki magad te is vagy nyald ki, ahogy jobban esik
2016. júl. 31. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!