Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám rajtakapott miközben a szomszédlánnyal szexeltem, mit tegyek?
Idezek:Aztán meg bementünk a szobába, én meg hagytam magam hogy azt csinálja velem amit akar
Te szegény :( Hogy bírtad ki ezt a tortúrát? :D
Jó kis történet, nagyon nevettem miközben olvastam xDDD
FAKE XDD
Bejott leult a nappaliban...ahogy valogatta a takarmanyt..
A nappaliban???
;)
Hat eleg necces,hogy Hanna a nyakadra fog jarni es a teherbe esos storyt is siman elkepzelem.. de miert szexeltel vele ha ennyire nem tetszik? Gondolhattad hogy ez lesz.. Hisz nagyon bejossz neki es mivel volt szex joggal gondolhatja,hogy megis erdeklodsz iranta...
Hat szerezz gyorsan egy masik baratnot es akkor nem akarnak vele osszeboronalni!
"Örülök hogy vannak akik nagyot nevetnek a szerencsétlenségemen, nagyon köszönöm nekik az együttérzést..."
Annyira izzadságszagú... van aki komolyan képes erre a hülyeségre komolyan válaszolni??? :DD
"egy kis tengeriért a tyúkoknak"
Eddig bírtam ki röhögés nélkül. Fantasztikus! Mintha csak a fater egy régi Tutti Fruttijában olvastam volna.
18# kereskedelemben dolgoztam emberekkel... igy en mar mindent elhiszek.
Mindig azt mondtam ilyen mar tuti nincs es meg annal cifrabb is volt;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!