Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért csak a 170 centi alatti lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés látni,hogy sokaknál a női ideál itt 160,max 170 centiméter 36os lábbal. Eközben én meg elbújhatok a 182 centimmel és a 40-es lábammal :D2016. júl. 30. 21:17
11/19 anonim válasza:
Azt kell hogy mondjam én is ilyeneket látok zömmel, nagy számban előfordulni, hogy egy gólem 2 méteres srác aztán egy seggdugasz lánnyal megy kézen fogva az utcán . xD
12/19 Noren1989 válasza:
Mit ne mondjak....volt 180as barátnőm, míg én csak 173 vagyok. Nem az ideálok fognak meg, hanem a személyiség.
26/F
13/19 anonim válasza:
Ic-n utaztam ott láttam az ideális párt.Egy angol ipse, volt úgy kb. 2.10 magas, a nője meg egy magyar muff,na az is volt vagy 190,a csülkei lehettek 48-asak.
14/19 anonim válasza:
Nekem csak a 175 centi felettiek jönnek be főleg. Oly kevesen vannak, hogy elönt a szomorúság :(
24/F
196 cm
15/19 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy legutóbbi barátnőm 182 centis volt, 58 kg-os és 39-es lába volt :D
16/19 anonim válasza:
Általánosító fa***g. Te nem a centik miatt nem kellesz senkinek sem.
17/19 anonim válasza:
"Engem izgat,ha magasabb nálam a párom...nagyon zavaró mikor a nő magasabb mint a barátja,legalábbis nálam ez zavarna"
Ha ennyire felszínes vagy, akkor firdulj fel egyedül.
18/19 anonim válasza:
Mert a túl magas nő nem valami nőies.
19/19 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz. 180-ig még belefér de egy 190 centis nő elég groteszk látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!