Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lányok ti miért szeretnéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok ti miért szeretnétek ha ki nyalnak titeket?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem mindenki áradozik hogy tök jó érzés meg minden de nekem nem igazán jön be. Szopni gond nélkül az ok de ezt nem szeretem. Vagy lehet a párommal van baj?
2016. júl. 29. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a párod nem jól csinálja.
2016. júl. 29. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak egy srácnál volt jó, másnál nem, sőt idegesítő volt.
2016. júl. 29. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a pasid nem jól csinálja
2016. júl. 29. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Eddig egy ember tudott orgazmusig nyalni. Rajta kívül hárman nyaltak még ők nem értettek hozzá.

25L

2016. júl. 29. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Én mindig élvezésig nyalom a párom , nagyon szereti
2016. júl. 29. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább idegesítő, frusztráló élmény volt eddig, mintsem kellemes - mindkét barátomnál, úgyhogy ezt a témát hanyagoltuk is.
2016. júl. 29. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem szeretett igazán nyalni a párod! Pedig szerintem az egyik legjobb, legizgatobb dolog a szexben pont a nyalás! Érezni a Nő testének azt a csodálatos ízét... Érezni ahogy egyre nedvesebb lesz... Az illatot... Ahogy a csikló megduzzad a nyelv és az ajkak érintésétől... Érezni a Nő testének minden apró kis reakcióját... Hallani a gyorsuló lelegzést... És a végén érezni az orgazmusát!

Egyszerűen csodálatos! Áldott legyen, aki "feltalálta"! :-)

2016. júl. 29. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az alap gond ott van hogy van aki imád nyalni van aki meg megteszi,mert titeket szeret!!! Aki élvezetből csinálja mint pl én is az azért tud élvezetesebb lenni,mert érzed azt hogy kívánja,és ez a nyaláson is nagyon megérzik.Aki meg muszájból csinálja az csak tessék lássék.
2016. júl. 30. 00:57
 9/10 anonim ***** válasza:

En abszolut nem szeretem.

N

2016. júl. 30. 01:48
 10/10 anonim ***** válasza:
mert nem kell tusfórdóré költeni te f.osgec.i 24/N
2016. júl. 30. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!