Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális tapasztalatlanság miatt? Vagy más inkább?
Van egy haverom, aki kapcsolatban él. Ez az első komoly neki, de már volt előtte is egy kapcsolata.
Azt mondja szereti a barátnőjét, csak azért mégis jó lenne mással. Pontosabban egy bizonyos lánnyal. Beszélt a titkos találkákról, intim beszélgetéseikről nekem, de semmit nem csináltak. Viszont közben bánja a dolgokat. Régóta sóvárog, nem hónapokról van szó. Mielőtt és miután megvolt a barátnője neki szexuálisan.
Nem értem...
Szerintetek melyik a valószínű?
1) szereti, csak tapasztalatlan (a barátnőjével feküdt le eddig csak) és kíváncsi;
2) nem szereti, max. emberileg, esetleg sajnálja, fél otthagyni, hisz a biztos mindig jobb, mint a bizonytalan akármi.
Más opció is jöhet.
Csak azért kérdezem, mert nekem panaszkodik, de közben meg velem se őszinte valamiért. Nem hazudik, csak elhallgat dolgokat.
Szóval?
"Van egy haverom,"
Az igy kezdődő mondatok 95%-a arról szól, aki feltette a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!