Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexuális tapasztalatlanság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális tapasztalatlanság miatt? Vagy más inkább?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, aki kapcsolatban él. Ez az első komoly neki, de már volt előtte is egy kapcsolata.

Azt mondja szereti a barátnőjét, csak azért mégis jó lenne mással. Pontosabban egy bizonyos lánnyal. Beszélt a titkos találkákról, intim beszélgetéseikről nekem, de semmit nem csináltak. Viszont közben bánja a dolgokat. Régóta sóvárog, nem hónapokról van szó. Mielőtt és miután megvolt a barátnője neki szexuálisan.

Nem értem...

Szerintetek melyik a valószínű?

1) szereti, csak tapasztalatlan (a barátnőjével feküdt le eddig csak) és kíváncsi;

2) nem szereti, max. emberileg, esetleg sajnálja, fél otthagyni, hisz a biztos mindig jobb, mint a bizonytalan akármi.

Más opció is jöhet.

Csak azért kérdezem, mert nekem panaszkodik, de közben meg velem se őszinte valamiért. Nem hazudik, csak elhallgat dolgokat.

Szóval?

2016. júl. 29. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha arról fantáziál hogy jó lenne mással is akkor nem igazán szereti a lányt.. Akkor nem való neki még párkapcsolat. Inkább szakítson mert ebből előbb vagy utóbb megcsalás lesz. 22 N
2016. júl. 29. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem inkább a másik lány vagy, akit fűzöget jó ideje?
2016. júl. 29. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szereti. A srácok kíváncsiak, ha eddig bírta akkor ez után is fogja, viszont jobb lenne, ha a másik lánnyal nem beszélne többet, ha megoldható.
2016. júl. 29. 21:22
 4/9 A kérdező kommentje:
#2 Gyerekkori barát, pont azért meri nekem elmondani, csak nekem, hisz necces ügy.
2016. júl. 29. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
#3 Igen, bírja. Engem is meglep, bár volt, hogy nem sokon múlott. Mondjuk ha az én párom epekedne ennyi ideje más után, hiába nem feküdt volna le vele, de én tuti, hogy otthagynám. Jó, persze én tudom, miről cseverésztek stb.
2016. júl. 29. 21:45
 6/9 A kérdező kommentje:
#1 Esélyes, de nem biztos. Szerintem ő maga se tudná ezt megmondani.
2016. júl. 29. 21:47
 7/9 anonim válasza:
Csak egy bizonyos szempontokból ideális társat lát a csajban. Nem szereti. A másik meg nagyrészt csak szexuálisan vonzó neki. Majd kinövi. lol Még fiatal. A tapasztalatlanság nagy szerepet játszik ebben. De a barátnőjébe semmiképpen nem szerelmes. Akkor ilyen dilemma fel se vetődne benne.
2016. júl. 30. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Most mit kell túldramatizálni? Attól mert mással akar dugni még szeretheti a nőjét. Amúgy sem az elsővel éli le senki az életét.
2016. júl. 30. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

"Van egy haverom,"

Az igy kezdődő mondatok 95%-a arról szól, aki feltette a kérdést.

2016. júl. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!