Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a szexuális vágyat lecsökkenteni, megszüntetni?
Nagyon sokat maszturbálok, állandóan csak a szexre gondolok. Nem tudok koncentrálni másra, hátráltat a munkámba és a tanulásba is. Ezért szeretném megszüntetni. Igazából barátnőm még nem volt, mert van egy komoly betegségem, amit nem tudnak elfogadni, sőt undorral néznek rám, amikor megtudják. Olvastam többféle módszert is, de nem tudom melyik a leghatásosabb?
Mit gondoltok ezekről: antidepresszánsok, marihuána, bróm?
Vagy esetleg más megoldás?
Mi a katonaságnál kaptunk, ittunk brómos teát. Most kezd hatni!
83./F.
eza kérdező betegsége:
"sztómazsákot kell hordanom, "
Egy kis zsák a hasfalra ragasztva.
Figyelj ez nem egy jó dolog, de biztos van olyan lány aki szintén ilyet hord.
Ilyen lányt kell keresned. Ne mondj le a nőkről teljesen, legyen már eszed.
A sport felhasznalja a tesztoszteront a testedben meg el is faradsz másra koncentralsz.
Egyébként probalkoztal már olyan lánynál aki hasonló betegségben szenved?
Ha nem haragszol, nem az eredeti kérdésedre válaszolnék. Azok a lányok nem voltak szerelmesek beléd. Én nem hagynék el senkit sem betegség miatt, és biztos vagyok benne, hogy még vannak így mások is. Nem mindenki vágyik komoly kapcsolatra, ezt el kell fogadni. Azonban csak az éretlen emberek viselkednek ilyen gyerekesen és érzéketlenül. Ez nem a te hibád, hanem az ő szegénységi bizonyítványuk. Nem kívánom, de kíváncsi lennék, mi lenne velük a helyedben. Saját magukat is ott hagynák? Valamint remélem nem fognak házasodni egy jó darabig, mert nem érthetik még, mit jelent az eskü szövegében az a rész, hogy "jóban-rosszban, egészségben-betegségben"... Ne is törődj velük, egyik sem lett volna megfelelő társad és ezt nem vigasztalásként mondom, hanem komolyan. Sokan egyik embertől a másikig menekülnek, csalódások sorozata éri őket, akár hosszú éveket is elpazarolhatnak valakire, aki nem az igazi. Neked ez a betegség lehet egy jó lehetőség is, hogy kiszűrd azokat, akik nem neked valóak. Nem szabad nekikeseredni, előbb-utóbb te is megtalálod majd a párod. Nem lehetetlen, hiszen te is tudod, hogy nálad komolyabb betegségekkel rendelkező embereknek is sikerült. Addig is kitartás, javasolnék pszichológust, vagy olyan barátot, akinek kiöntheted a lelked. Akár még nekem is írhatsz privit. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!