Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány akit frusztrál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akit frusztrál a csiklómérete?

Figyelt kérdés
Tehát túl nagynak vagy kicsinek tartja? Vagy ez a csiklók gazdáinak teljesen közömbös?

2016. júl. 29. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Engem teljesen hidegen hagy. Az jobban zavar hogy az ajkak kicsit kilógnak.. Nekem nem tetszik... Nem kérek privát üzenetet nem küldök semmiről sem képet. És van párom. 22 N
2016. júl. 29. 17:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Az ajkak kilogasa mar kicsit lerágott csont itt a gyakorin. Azért persze koszi szepen az infót, 1-es!
2016. júl. 29. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy lerágott csont... De attól még nem tetszik ennyi.
2016. júl. 29. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Túl nagy, emiatt nem is mászkálok szívesen bugyiban itthon, strandra se megyek, mert utálom, hogy átüt az alsóneműn. Esztétikailag se tetszik, aztán még ott van az is, hogy szűk nadrágokat nem is nagyon tudok felvenni, mert bevág és rohadt kényelmetlen. Sokszor még egy sima farmer viselése is gondot okoz. Az orált se hagyom a barátomnak, mert szerintem csúnya.
2016. júl. 29. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Mar megfigyeltem h a rendmániás csajoknak nem tetszik a kilógó kisajkuk. Idegesítő őket h nem férnek be a fiókba, nincsenek a helyükön, h nincs "rend" a lábuk kozott. Te is az vagy ugye?:)

El kell fogadni hogy a kisajkakat nem kell elpakolni, jól vannak ott ahol vannak, kilogva.

A kutya sem rendetlen attól hogy kilog a nyelve 40 fokban! vagy talán a kutyád kilógó nyelve sem tetszik? Szíved szerint azt is visszatömködnéd a szájába?

2016. júl. 29. 18:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Az előzőt 3-asra irtam

4-es: mi az a nagy? Centikben mérhető talán?

2016. júl. 29. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Alig látszik, de engem nem érdekel, hogy "csak ekkora".
2016. júl. 29. 18:47
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

4-est sajnálom, mert én se járnék nagy csiklós lánnyal. Olyan, mintha farkat szopnék.

Még ha minden másban tökéletes is, ezt nem viselném el.

2016. júl. 29. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó kommentelő kisgyerek még a véleménye annyit nem ér mint egy rágó az út szélén. Annak a hölgynek akinek nagy csiklója van semmi probléma nincs belőle. Csak nem ilyen kis majmot kell keresnie, hanem férfit, ami egy bizonyos kor elérése után természetes is a nőknél...
2016. júl. 29. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as Te talán tökéletes vagy? Egy ostoba kisfiú mond ilyeneket mint te. Nem járnál olyan lánnyal? Szóval ha megismernél egy gyönyörű és elragadó lányt, aki imádna téged, akkor kihajítod, hogy ha az első szexnél meglátod a kilógó ajkakat a lába között?

Vagy te így ismerkedsz? BOCSI CSAK BABAPUNCIS LÁNYOK ÉRDEKELNEK!

Egy szánalom vagy!

2016. júl. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!