Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akit frusztrál a csiklómérete?
Mar megfigyeltem h a rendmániás csajoknak nem tetszik a kilógó kisajkuk. Idegesítő őket h nem férnek be a fiókba, nincsenek a helyükön, h nincs "rend" a lábuk kozott. Te is az vagy ugye?:)
El kell fogadni hogy a kisajkakat nem kell elpakolni, jól vannak ott ahol vannak, kilogva.
A kutya sem rendetlen attól hogy kilog a nyelve 40 fokban! vagy talán a kutyád kilógó nyelve sem tetszik? Szíved szerint azt is visszatömködnéd a szájába?
Az előzőt 3-asra irtam
4-es: mi az a nagy? Centikben mérhető talán?
4-est sajnálom, mert én se járnék nagy csiklós lánnyal. Olyan, mintha farkat szopnék.
Még ha minden másban tökéletes is, ezt nem viselném el.
8-as Te talán tökéletes vagy? Egy ostoba kisfiú mond ilyeneket mint te. Nem járnál olyan lánnyal? Szóval ha megismernél egy gyönyörű és elragadó lányt, aki imádna téged, akkor kihajítod, hogy ha az első szexnél meglátod a kilógó ajkakat a lába között?
Vagy te így ismerkedsz? BOCSI CSAK BABAPUNCIS LÁNYOK ÉRDEKELNEK!
Egy szánalom vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!