Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez már eszetekbe jutott, miközben? (többi lent)
21/l
Figyelt kérdés
Talán, mert kissé tisztaságmániás vagyok, illetve egyre több a félremenés a mai világban jutott eszembe ez a dolog.
A szituáció.
Sokan (sajnos) csalják a párjukat. Vannak, akik folyamatosan. Ismerek olyat, aki a lakására viszi mind a kettőt. Barátnő és szerető.
Na most. Hogy tud pl. a szerető abban az ágyban izélni??? Hisz előtte lehet a barátnővel volt ott együtt. Nem hiszem, hogy napi szinten áthúzza 2x az ágyneműt a férfi.
Csak nekem nem túl gusztusos színvonal?
Akinek esetleg volt hasonló életvitelben része, megírná, hogy ez mégis hogyan működött náluk? (Priviben is lehet)
Tegyük fel szeretők vagytok. Csak tegyük fel!!! Nem lenne fura? Beléptek. Ott a ágy és kitudja milyen bacik/nedvek vannak rajta... Nektek nem lenne zavaró? Vagy hogy is van ez?
Van, aki mocskosan szereti, van, aki nem dugja fel a nőnek a lepedőt és van, aki lezhuhanyoz szex után.
2016. júl. 27. 23:27
3/12 A kérdező kommentje:
#1 Ez a konkrét példa, de én hotelben sem tudok nyugodtan aludni. Azon kattogok, hogy vajon átmosták az előző vendéh előtt, vagy csak csak megigazították? xD Benne a pakliban, hogy előtte maratonokat szexszeltek mindenféle emberek. Csakhogy! Arról nem tud az ember, max.sejti. De egy szerető tudja, hogy a barátnő is ott feküdt nem is olyan rég kb...
2016. júl. 27. 23:30
4/12 A kérdező kommentje:
*vendég után
2016. júl. 27. 23:30
5/12 anonim válasza:
Kényes cagy ennyi az egész.
2016. júl. 27. 23:36
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Ez nem kényesség. Gyomor kérdése.
2016. júl. 27. 23:38
7/12 anonim válasza:
Szerintem aki szeretőre szorul az a párjával már nem csinálja.
2016. júl. 27. 23:44
8/12 anonim válasza:
Kedvelem az ilyen higiéniára, tisztaságra adó nőket, mint a kérdező. De jó olvasni, hogy vannak még ilyen nők. Egyetértek veled. De sosem lennék szerető, előbb szakítanék valakivel, mint hogy szeretővé váljak.
2016. júl. 27. 23:51
9/12 anonim válasza:
Azért azt látod a hotelben, hogy össze van gyűrve, vagy sem a lepedő. Egyébként ez tényleg a mánia határán van. Én koliban lakom és kitudja ki mit csinált régen az én ágyamon. Kitisztítottam amennyire tudtam, húzok rá tiszta lepedőt és kész. Ha mindig ezen fogsz kattogni, beleőrülsz. Hidd el nekem, bele lehet. Már én is jártam a közelében.
2016. júl. 27. 23:57
10/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy érdekes gondolat, és jogos is. Ki tudja ki a másik nő vagy van-e valamilyen betegsége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!