Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nemismerik a hosszmértéket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nemismerik a hosszmértéket?

Figyelt kérdés
Valójában ez egy túlzó kérdés, mert eddig csak egyszer tapasztaltam, hogy nincsenek tisztában vele, hogy mennyi is a 13-18cm. De ezekután felmerül bennem a kérdés, hogy átlagban a többi nő is igyvan-e ezzel. A torténet a következő : Neten megismertem egy csajt, sokáig dumálgattunk, végén már erotikusabb témákról is, és egyszercsak megkérdezte, hogy nekem mekkora. Mondtam, hogy 13 körüli, erre ő valami idétlen nevetős smileyt kanyaritott oda.Elég kellemetlenül érintett a reakciója, és kérdeztem, hogy kicsinek találja-e. Mondta hogy nem,csak neki még nemvolt dolga 18alattival...Eltelik pár hét, és talalákoztunk majd lefeküdtünk. Mikor meglátta a szerszámot csodálkozva kérdezte, hogy miért mondtam neki cseten 13at mikor van az legalább 18is.

2016. júl. 27. 07:44
1 2
 1/13 anonim válasza:
10%
Ezt már én is tapasztaltam. Nőtől ne várj sokat, kisebb agyuk van, mint a férfiaknak.
2016. júl. 27. 07:47
 2/13 anonim ***** válasza:
8%
Húúú, akkor ezek szerint megnyugodhatok? :D 14 cm odalent. :D 20/F
2016. júl. 27. 07:51
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

miért nem tudnak a nők parkolni?

-mert a férfiak elhitetik velük, hogy I----------------I ennyi a 20 centi

2016. júl. 27. 07:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Hat figyelj... Lehet hogy neki behazudta valaki a 10 cms kukijat 18nak es azert... De a csaj tuti szoke lehetett... Ha a haja nem is agyilag tuti... Berelj neki egy matektanart...
2016. júl. 27. 07:52
 5/13 anonim ***** válasza:

am nem tudom, de ránézésre nekem is nagyobbnak tűnik :D

amikor 14 akkor ránézésre 16-18-nak saccolnám HA nem tudnám mekkora...amikor 16-17 körül van akkor meg 20 körülinek :D

de a kezemhez mérten elég nagynak tűnik, lehet ők is ezért tévesztik össze :D nem tudják pontosan mennyi az annyi...

meg ugye pl a saját kezükhöz mérten "nagy" :)

23F

2016. júl. 27. 08:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi lányok nem vagyunk túl vizuális típusok,én is simán tudok 13 cm-t 18-nal látni.:-D 20/L
2016. júl. 27. 08:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Van olyan nő, akinek egész jó a szemmértéke, (nekem pl. olyan hobbim van régóta, ami miatt a 10-20 cm mérettartományban max. 2-3 mm-es hibahatárral tudok saccolni, van, akinek meg meglepően rossz a szemmértéke, amire láttam már vicces példákat.

De ha maradunk a konkrét esetnél, azt tartom a legvalószínűbb oknak, hogy annak a lánynak már vetített pár pasi a méretéről úgy, hogy megfejelte a valós méretet pár centivel, ő hitt nekik, és így már ehhez viszonyít.

Arról, hogy hogyan készül a bemondásos adatszolgáltatáson alapuló péniszméret statisztika a gyakorlatban (feltehetően nem csak itt a Gyakorin :-), szerintem érdemes elolvasni, amit ennél a kérdésnél írt a 2. hozzászóló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2016. júl. 27. 08:21
 8/13 electroman75 ***** válasza:
100%
Az átmérő is gondot okoz nekik ne nyugtalankodj:) Írogatják hogy 6cm vagy a feletti "vastag" bré érdekli őket. Visszakérdezek hogy egy sörös/üdítős doboz méret érdekli-e őket? Erre ők na anyádba nyomd ne belém!! Pedig egy sörös doboz 168x66,2mm. Akkor hogy is van ez?
2016. júl. 27. 08:23
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Ez onnan is ered, hogy szinte minden pasi durván hozzátesz virtuálisan 3 centit is akár. Nekem is 15, de 20-ra saccolta a jelenlegi párom. Tehát ez nem feltétlenül a nők hibája, bár a szemmérték rossz. :D
2016. júl. 27. 08:34
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Én azóta vagyok nyugodt a 15 cm-es méretemmel amióta már a 3 . barátnőm mondta az első alkalommal, hogy hogy fog ez beléférni. (btw. nyilván az önkielégítéses igaz nem sokkal de kisebb mint a szex közbeni, szeritem!) 23f
2016. júl. 27. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!