Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt éjszaka a párom?
Megértem, hogy stresszes és fáradt vagy, de gondoltál már a párodra is? Ő is férfi, és a férfiak azért általában többször is kívánják a szexet. Most, ha te többször is visszautasítod, akkor ez neki sem túl jó. Lehet, hogy te nem érzed (olyan) rossznak azt, hogy nincs szex, de ő igen. Szerintem pont ezért csinálja ezt, és nem csak simán magának, mert téged kíván.
Szerintem mondani ne mondj semmit, üljetek le megbeszélni. Te próbáld csökkenteni a stresszt (jóga, zene, aromák, hobbi, sport, bármi), ő meg próbálja megérteni. Esetleg segítsen be otthon, ha nem szokott, hogy kevesebb dolgod legyen, és ne legyél annyira fáradt. Én csak erre tudok gondolni. Vagy, ahogy már írták, kicsit segíthetsz is rajta, ha szereted, ennyit megtehetsz érte. :)
Amúgy az én barátom is csinálja ezt, bár mi rendszeresen szeretkezünk, de állítása szerint "pont úgy feküdtem", és nem tudott mit tenni ellene. Ez is egy magyarázat lehet + szexelni is szeretne (alapból is)
Tiszta hülye az ilyen gyerek. Egy pár kapcsolat, szerelem, szeretet, együtt lét , együtt élés nehogy arról szóljon már hogy hokizik valaki és le van tudva a szex. Meg értheti hogy fáradt vagy. Én is ffi vagyok. A fickót nem érdekli semmi más csak a saját kielégülése. Lesz még neked ebből problémád kedves kérdező. Az ilyen önző hülye gyerekkel nem lehet amúgy se megbeszélni semmit. Képzeld el mi lesz ha terhes leszel befektetnek a kórházba már esetleg félidősen mint veszélyeztetett terhes. Le fog téged is meg mindenkit szarni, csak neki legyen meg a kielégülése. Ezt bárhogy elfogja érni. Nekem az eszem meg áll , egy csaj egy barátnő mellett hokizik valaki. Szellemi fogyatékos az ilyen. Az ember azért emelkedett volna ki az állat világból hogy az ösztöneit kordába tudja tartani , de ez az ilyeneknek nem sikerül. Most
lepontozhatnak a hozzá hasonló fogyatékosok, de ezen nem fog változni semmi. Én a helyedben néznék egy olyan barát után aki emberi társ is tudna lenni kedves kérdező.
Mi ez mostanában? Nincs a férfiaknak tökük, h kinyalják a párjukat?
Kérdező, kétoldalú a helyzet. Egyrészt megértem, h fáradt vagy, az is érdekes, h a beleegyezésed nélkül nyal ki, de a másik oldalról nézve meg örülj, h így teszi, nem mással. És rád, az ízedre, illatodra élvez el. Rád.
Tessék legközelebb elkezdeni élvezni, ahogy nyal, nem sunnyogni! Oszt szeretkezni egy nagyot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!