Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Számotokra mennyire meghatározó egy férfi megítélésében az, hogy tetszik-e a feneke?
Nem igazán számít a megítélésében, de imádom a szép és formás feneket. Eddig egy olyan ismerősöm van akinek igazán tökéletes a feneke. Nem is láttam még ahhoz foghatót. Pedig a srác nem jön be.
Amúgy nem szoktam csapkodni a srácok fenekét.
18/L
Hát amikor már sokkal de sokkal jobb feneke van, mint az enyém, az ki tud akasztani.. Szóval nem szeretem, ha egy pasinak nem is tudom..formás(?!) feneke van..
Egyébként nem igazán izgat, bár mostanában rászoktam, hogy szex közben a parner hátsóját megfogom, de úgy veszem észre, ez a pasikat jobban izgatja, mint engem..:)
18/L
akinek kerek izmos feneke van, feltételezem, hogy kigyúrt
idegen srácot nem csapkodok, csak akit ismerek
Régebben egyáltalán nem érdekelt a pasik feneke, de mostanában, hogy jobb seggű pasikkal sikerült megismerkednem rájöttem, hogy ez se elhanyagolható szempont ;)) Az "izmos, de van mit fogni rajta"- típus a kedvencem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!