Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi aki szinte bárkit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi aki szinte bárkit megkaphat, lefekszik olyan lánnyal is aki nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
miért tenné ha válogathat
2016. júl. 10. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézzük fordítva ,ha te csaj vagy és megkaphatsz bármilyen palit! Lefeküdnél olyan pasival,aki nem tetszik???
2016. júl. 10. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:

A-a

Miért tenné?

Megeszed azt a kaját amit nem szeretsz, amikor ott mellette amit imádsz?

2016. júl. 10. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, kivéve ha fogadásból tenné
2016. júl. 10. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Simán. Kíváncsiság és +1 strigula még ha éppen annyira nem is jön be.
2016. júl. 10. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Általában nem,de ismerek olyan "jó pasikat" is,akik nem kimondottan válogatnak,ha csak szexről van szó,olyankor képesek lejjebb tenni a mércét.

Sőt,van,hogy kíváncsiságból dagadt csajjal is lefekszenek,ettől a dagi csaj egyből elszáll magától,pedig a csávó csak tudni akarta,milyen egy húsosabb csajjal(azért nem 120 kilós hájpacni csajra kell gondolni,hanem olyanra,akin van némi felesleg).

2016. júl. 10. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
persze, hisz "mindent megkaphat".
2016. júl. 10. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én nem. Főleg az olyannal, akinek zsák kellene a fejére, olyan ronda. Egyébként minden testi hibát elnézek, de az arca legyen szép.
2016. júl. 10. 15:43
 9/10 Bummer ***** válasza:

Volt már, hogy olyannal lefeküdtem aki valamilyen formában nem volt az esetem, viszont mint embert kedveltem, s mikor egy alkalommal olyan helyzetben voltunk azért ott akkor valahogy megkívántam.

Nem kell ehhez feltétlen olyannak lenni aki "amikor akarja akit akar megkapja", olyannál is lehet hasonló helyzet, aki átlagos formában, mennyiségben jut partnerhez de mindenkinek vannak ideáljai, meg akik semmiképpen se de adott esetben belekerülhet ilyen helyzetbe.

2016. júl. 10. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak, ha igénytelen.
2016. júl. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!