Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Egyszer lánynak adtam ki magam itt, és elcsavartam egy másik lány fejét. A végén kérés nélkül köldütt magáról mesztelen képet.
Aztán szó nélkül eltűntem az életéből.
Jah, ez annyiban passzol a kiírt kérdéshez, hogy állítólag tocsogott a puncinedvben a levelezésünk alatt.
Csak eszembe jutott.
23/F
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke...
A kép azóta is megvan.
Sajnos a lány lezbikus volt így esélyem sem volt nála.
De kíváncsi voltam, hogy labdába rughatok e nála.
6/6 anonim válasza:
Egyszer kimentem az erdőbe masztubálni és egy szerencsétlen madárfiókára ment a spermium. Annyira beleolvadt a levelek közé hogy nem vettem észre, szegényke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!