Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy undorodhat néhány ember a saját párjától, bizonyos szexuális dolgokkal kapcsolatban?
Évek óta fent vagyok ezen az oldalon, bár inkább csak passzív követő vagyok, általában csak olvasgatok, leginkább a szexualitás illetve a felnőtt párkapcsolatok témakörben.
Ma is sok időt töltöttem itt, és annyira meglepődöm, hogy hány és hány olyan kérdés és válasz van fent, amiben azt írják, hogy undorító az ujjazás, az orális szex mindkét fél részére, a sperma lenyelése, a különböző testrészekre való élvezés, a női spriccelős orgazmus, az anális szex... Hihetetlen számomra, hogy hogy viszolyoghat valaki a saját barátjának szájjal való kényeztetésétől? Miért van sok emberben ennyi elutasítás valamivel kapcsolatban? Nem pont attól párkapcsolat egy párkapcsolat, hogy mindent és mindenét szeretjük a másiknak, és örömöt okoz ha boldoggá tehetjük,és nem pedig leundorítózzuk a spermáját?
Én látom rosszul a dolgokat, vagy ti is meg szoktatok lepődni ezeken?
Illetve annak a véleménye is érdekel, aki szintén távolságtartó a szexualitás valamelyik részével kapcsolatban!
21L
Nekem a fenéknyalás oké (ha tiszta természetesen, felőlem szőrös is lehet, csak szaros ne legyen), bár ha nekem csinálják, nem élvezem. Az ujjazást sem élvezem, vagy csak nem találkoztam még profival :D Csinálni viszont szeretem, ha hagyják :) Orállal sincs gond, csak a mélytorok nem megy, nem azért, mert fujj, hanem mert nem szeretném a partnerem farkát telibe hányni, csak ilyen egyszerü okból hanyagolom. A spermát is lenyelem, ha úgy jön ki a lépés, hogy nem közvetlenül a torkomra érkezik és kezdek öklendezni tőle. Nem tartom undorítónak, nálam ez ilyen hülye reflex, vagy mit tudom én. Análozni análoztam, mikor még nem volt aranyerem, azóta hanyagolom - egészségügyi okokból. Nagyon néha azért nem durvulva belemegyek... Hisz tényleg nem maga a dolog zavar. És igen, hogy én rakjak seggbe egy pasit, az sem undorít. Élvezni oda élvez, ahová akar, csak ne orromba/szemembe/hajamra. Nem spriccelek, szóval az passz.
Az alap, hogy a partneremen semmi nem undorít, de nekem is vannak azért preferenciáim, például a wc-be szarjon ha lehet, és ne a számba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!