Az törvénybe ütközik ha én és néhány barátom meggyőzünk néhány embert, hogy egy bizonyos pártra szavazzon?
Nem, de honnét tudjátok, hogy tényleg arra fog szavazni?
Én pl. simán azt mondanám, hogy oké, meg lettem győzve stb, arra fogok szavazni, csak hagyjanak már békén. szerintem ezt kb. el is hinné mindenki.
A szavazáskor meg be lesz húzva a függöny.
Dehogy megverni.
Elmondanánk hogy az a párt mit tenne Salgótarjáné és hogy eddig a "többikek" mit tettek Salgórarjánnal. Sajnos csődközelben van a város és én szeretem Salgótarjánt.
A 2 legnagyobb probléma:
- utak, közlekedés (siralmas állapotban van mindkettő)
- nincs munkahely, az embereknek nincs pénzük
Nem ütközik törvénybe. Ez a demokrácia egyik velejárója, sőt, még szükséges is, hogy a polgárok ütköztessék a nézeteiket és ennek során kialakult, vélhetően egészségesebb, igazabb álláspont birtokában menjenek szavazni arra, aki azt jobban megérdemli.
Szóban lehet agitálni, de ha az terhes a másik, a meggyőzni kivánt félnek, akkor abba kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!