Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elso alkalom mindig verzik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elso alkalom mindig verzik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 03:30
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Az alkalom nem vérzik, maximum a punci, de az sem feltétel. :-D
2016. júl. 26. 03:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Van amikor nem de általában igen. És van akinek nem fáj, nekem pl picit fájt meg vérzett de mindenki más.
2016. júl. 26. 03:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinél. Azt mondják hogy aki többet sportol annak rugalmasabb és könnyebben tágul.

Az első barátnőmmel így volt, semmi vér, 3. alkalomra már ment fájdalom nélkül is.

2016. júl. 26. 03:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű. Én nem véreztem de eléggé fájt.
2016. júl. 26. 03:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinél máshogy van. Sok függ a partnertől is... :)
2016. júl. 26. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 26. 07:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem eléggé fájt, de csak egy-két csepp vér volt utána a vécépapíron. Viszont a harmadik alkalomtól kábé már élveztem, noha a behatolás máig mindig (izgatóan) fájdalmas.

18/L

2016. júl. 26. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
# 2/7 Bírom az ilyeneket,mikor 1 lány jobban tudja mint 1 pasi:biztos sok lánnyal feküdt le.Volt már pár szűz lány barátnőm,és többségében nem vérzett vagy csak éppen hogy,szal nem vészes.
2016. júl. 26. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Én pl egy olyan nőtársammal sem beszéltem még aki vérzett.
2016. júl. 27. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!