Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elso alkalom mindig verzik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 03:30
1/9 anonim válasza:
Az alkalom nem vérzik, maximum a punci, de az sem feltétel. :-D
2/9 anonim válasza:
Van amikor nem de általában igen. És van akinek nem fáj, nekem pl picit fájt meg vérzett de mindenki más.
3/9 anonim válasza:
Nem mindenkinél. Azt mondják hogy aki többet sportol annak rugalmasabb és könnyebben tágul.
Az első barátnőmmel így volt, semmi vér, 3. alkalomra már ment fájdalom nélkül is.
4/9 anonim válasza:
Nem törvényszerű. Én nem véreztem de eléggé fájt.
5/9 anonim válasza:
Mindenkinél máshogy van. Sok függ a partnertől is... :)
7/9 anonim válasza:
Nekem eléggé fájt, de csak egy-két csepp vér volt utána a vécépapíron. Viszont a harmadik alkalomtól kábé már élveztem, noha a behatolás máig mindig (izgatóan) fájdalmas.
18/L
8/9 anonim válasza:
# 2/7 Bírom az ilyeneket,mikor 1 lány jobban tudja mint 1 pasi:biztos sok lánnyal feküdt le.Volt már pár szűz lány barátnőm,és többségében nem vérzett vagy csak éppen hogy,szal nem vészes.
9/9 anonim válasza:
Nem. Én pl egy olyan nőtársammal sem beszéltem még aki vérzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!