Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szerettek jobban?
Figyelt kérdés
MIt szerettek jobban ha a nőről ti vehetitek le a melltartót vagy ő már melltartó nélkül vár titeket?2016. júl. 25. 01:33
3/13 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés !!!!!
2016. júl. 25. 01:44
4/13 anonim válasza:
Tök mindegy...
Ugyan az van benne!
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha valaki nem hord melltartót, de az is elég jó érzés amikor leveszem róla és először meglátom, hozzá érek, számba veszem... húh miért raktok ki ilyen izgató kérdéseket?
6/13 anonim válasza:
Van hogy az indit be hogy en vehetem le, de olyan is van hogy pl a masik szobabol jon baratnom es az olembe dobja a melltartojat es ram kacsint es megy be a haloszobaba. Na az is elegge megtudja hozni az ember kedvet.:D
Szoval a valasz valtozo
7/13 anonim válasza:
Mindkettő ugyan olyan izgató, és jó érzés lehet. Én nem szeretem előre megtervezni a szexuális dolgokat. Így nem mondhatom azt sem, h jobban szeretném ezt, vagy azt... Ahogy a helyzet adja. Mindkét verziónak meg van a maga előnye, és ugyanúgy ki tudom élvezni az egyiket is, és a másikat is!
8/13 anonim válasza:
a tötött káposztát paprikáskrummplival én ezt szeretem
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! :)
2016. júl. 25. 11:42
10/13 PearlDiver válasza:
A felfedezés öröme számomra többet jelent, mintha egy lány meztelenül felkínálja magát. De persze az sem éppen egy utolsó dolog, sőt lehet titokzatosan, nőiesen :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!