Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok róla, ha egy fiú hátrahúzva tartja a fitymáját, vagyis mindig kint van a makkja, akkor is, ha nem áll?
Figyelt kérdés
Meglepődnétek rajta? Vagy találkoztatok már ilyennel? Ha igen, tetszett?2016. júl. 23. 18:06
1/8 electroman75 válasza:
Ez lehet egy férfi legfőbb erénye. Tuti meg fogják kérdezni tőled az első randin hogy: mond Jolán te hátra húzva tartod a fitymád? Neeeem??? Akkor nem is kellesz!!
2/8 anonim válasza:
Kb nagy ívben sza*nak rá a lányok, hogy te hogyan hordod a fitymádat.
Az viszont már egy másik kérdés, hogy a fejedben hordasz-e valamit, mert az sokkal fontosabb nekik. Szóval én úgy látom, neked kevés esélyed van náluk. Keress inkább pasikat.
3/8 anonim válasza:
Ha nem a fejedre húzta hordod a fitymád, addig nem zavar...
4/8 anonim válasza:
:DDDDDDDD
Én ilyenre még eskü, gondolni sem szoktam! Hol érdekeljen engem, hogy van a fitymája a pasasnak a gatyájában?!
Úgy őszintén tökre nem érdekel. És szinte biztos vagyok benne, hogy a többi lányt sem. :"D
5/8 anonim válasza:
Párom körül van metélve szóval neki mindig kint van 😄 22 N
6/8 anonim válasza:
Nekem alapból kilóg a makkom, pedig nem vagyok körülmetélve. És akkor mi van?
8/8 anonim válasza:
Valahogy nekem ez még sose fordult meg a fejemben egy randin, hogy vajon, hogy is van a fitymaszerkezete ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!