Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket izgatna?
Egy ideje nagyon izgat hogy bekotom a pasi szemet,eloszor alaposan leszopom,majd meglovagolom.
Egy masik dolog amitol azert felek,1 eve van kapcsolatom es esetleg igy bekotnem a baratom szemet es poposival beleulnek. Nem probaltam meg popsiba de igy,ha en iranyitanek talan...
Lány vagyok, de a popsis dolgokat, jobb, ha elsőnek a párod irányítja. Előkészületek, tágítás stb :)
A többi okés. :D biztos, tetszeni fog neki:D
En gyakran a kezet szoktam hatrakotni
Szereti:)
1. perszehogy izgatna
2. szerintem kutyapózban elsőre jobb lenne :)
Persze.
Akinek nincs kivel csinálnia,írhat.
25f
Hetero
Szerintem se te irányítsd azt a popsis dolgot. Nem tudtuk meg mekkora is a barátodnak a micsodája, de ha nem pici, akkor a lovaglós póz tágítás nélkül igen kellemetlen lesz számodra első alkalommal.
Elsőre szerintem csak ujjazza meg a fenekedet és szokjad az érzést. Tudd elengedni magad, és rábízni a fenekedet a párodra. Mondjuk ehhez nem árt ha neki van némi tapasztalata. Akik durr bele balázsként kezdik az anális játékokat, ott elő szokott fordulni, hogy egy életre megutálja a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!