Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi izgatna fel titeket nagyon?
Figyelt kérdés
Páromat szeretném meglepni valamivel szex terén. Anál az rendszeresen van, sokféle módon leszoptam már, múltkor combfixben voltam, úgyszexeltünk, de kéne valami újdonság. (az nem tetszik neki ha előtte masztizok) 19/L2016. márc. 28. 14:37
1/9 fiuahazbol válasza:
ha biszex a pasid, egy helyes srác :DD
ha hetero, akkor valamelyik barátnőd XD
esetleg egy doboz tejszínhab, és ajánld fel neki, hogy onnét nyalod le ahová nyomja, szerintem jó móka :DD
2/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy én hogy vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig olyan lánnyal jövök össze aki nem szereti az anált. :S
3/9 A kérdező kommentje:
első: a hármas szexet kilőném, mert ahhoz én már túl féltékeny vagyok..:D Tejszínhab megvolt.
2016. márc. 28. 14:44
6/9 A kérdező kommentje:
ezek még nem voltak, szerepjátékon régóta gondolkozok :)
2016. márc. 28. 14:55
7/9 anonim válasza:
Engem az, ha rámírnál privibe és segítenél kiverni.:D
8/9 anonim válasza:
Ha hosszabb ideig nem találkoztok, de tudod, hogy este igen, akkor a találkozó előtti napon vagy aznap reggel kezdd el mindenféle pajzán, szexi sms-ekkel, üzenetekkel bombázni! Mennyire kívánod, a boltban megláttál egy banánt, amiről rögtön ő jutott eszedbe, ezért meg kellett venned, most is van szádban, ma már kétszer kellett bugyit cserélned, mert folyton ő jár az eszedben stb. Tudnod kell, hogy mi indítja be a barátod és annak megfelelően lehet specifikus üzeneteket küldeni! Ha szereti a csúnya beszédet, durvulhatsz is, ha lágyan szeret szeretkezni, akkor legyél egy picid irodalmibb. Flörtölj vele, incselkedj, izgasd - ahogy azt a nők szokták! :)
9/9 anonim válasza:
Kösd be a szemét és ne engedd levenni! Úgy szexelj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!