Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteg ha…?
Ösztön. Az állatoknál is ez van, és ezt most nem rossz értelemben mondom. Én nő vagyok, akkor kívánom a legjobban a szexet, ha megvan a havim. Olyan vagyok akkor, mint egy tüzelő szuka :)
Elég ritka, de betegnek nem neveznélek. A párod amúgy mit szól hozzá?
Ő az elején nem akarta, mert szégyelte. Nem azt ,hogy menstruál,hanem ahogy kinéz a dolog! Nem nagyon engedte, de azt mondta nem volt rossz neki a dolog csak ez gusztustalan… volt ,hogy amikor megjött neki elment az anyjához "nyaralni" és késobb tudtam meg miért! De már megszokta.
Korábbi kapcsolataimban is csak néztek. Nem azért mert dugás közben zavarta… csak a kinyalással volt bajuk!
Ne aggódj... Vannak ennél sokkal durvább dolgok.
Én speciel örülnék, ha a párom ilyenkor is kívánatosnak tartana és nem úgy kezelne, mint valami leprást...
Vannak megnyugtató, hasznos válaszok! Köszönöm szépen!🙃
Jó erzés ,hogy nem bolondnak gomdoltok legtöbben pedig emiatt nagyon aggódtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!