Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom szex közben megvert.
Délelőtt lovaglással indult a nap.. De mint mindig megint hisztizett, hogy tiszta nedv lett.
Én nekem ez rögtön elvette a kedvem, és ott hagytam.
Ő utánnam jött a rá döntött az asztalra, és betolta hátulról.ezzel nincs is baj, viszont közben megszaggatott és töbször is megütött.
Tudja, hogy nem szeretem ha erőszakos. Ezt úgymond "büntetésnek" szánta amiért ott hagytam a nyávogása után.
"Ha vissza szeretném adni, nem maradandóan, csak hogy célzás legyen mot tegyek vele?"
Ezek a lehetőségek jutottak eszembe: legközelebb, ha merevedése van, kezdj el hisztizni, hogy már megint kemény a farka. Aztán vegyél fel egy felcsatolható péniszt, dönts rá egy asztalra, és ... a többit tudod. Közben szaggasd meg és üssed, ahogy elmondásod szerint ő téged.
2) Keress helyette egy férfit, aki nem gyökér.
3) Írj ki még pár kamu kérdést. Hosszú még a nyári szünet. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!