Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit csináljak másképp?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok egyre többször akarom a szexet,kívánom is,de sokszor mikor viszont bele gondolok,akkor már nem szívesen tenném,mert úgy érzem,nem lenne jó egy,ennek mi az oka? Masztizni ritkán szoktam,de olyankor nem nagyon sikerül magamnak,legfeljebb 1 orgazmus,ez miért lehet? Köszi a válaszokat előre is.2016. júl. 22. 13:18
1/8 anonim válasza:
Pszichés probléma.. Túlságosan rá görcsölsz a szexre 22 N
2/8 anonim válasza:
Nem akarsz te egy kicsit túl sokat? Miért akarsz te is mindent de már azonnal?
22/L
3/8 anonim válasza:
Semmiféle pszichés problémára ez nem utal, teljesen normális reakció, ha először még tartassz egy kicsit a szextől.
Ezért kell lépcsőzetesen felépítened majd az egészet.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem akkor rosszul fogalmaztam 1 kissé,a szexet csak "fejben" kívánom még,gyakorolni nem szeretném csak azért,h meg tudjam milyen ezért írtam,h "akkor már nem szívesen tenném,mert úgy érzem,nem lenne jó" hanem először csak megszeretném ismerni magam,csak nem megy,ezért kérdezem,h mit tegyek,vagy fejben mit döntsek másképp.
2016. júl. 22. 13:31
5/8 anonim válasza:
"először csak megszeretném ismerni magam,csak nem megy"
Pedig az tényleg csak annyiból áll, hogy előveszed a fantáziád és próbálod minél változatosabban kényeztetni magad. Mi nem megy ezen? Nincs fantáziád?
22/L
6/8 anonim válasza:
Pedig ameddig nem ismered ki a saját testedet, nem biztos, hogy a szexet élvezni fogod, és jó visszajelzéseket adsz majd a krapekodnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 22. 14:08
8/8 anonim válasza:
Eleinte a maszti is sokaknál egy kis rejtett bűntudatot okoz. Aztán belejössz, ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!