Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírja ki egy nő párkapcsolatban az orgazmus nélküli szexet?
3-as tehát te hosszú évek óta együtt vagy valakivel és még gyereket is vállaltál vele, miközben tojik a fejedre... Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni.
Kérdező ez attól függ, hogy alapvetően milyen a nő. Vagy hogy egyáltalán volt-e valaha orgazmusa. Vannak olyanok, akik egyedül se élték még át soha, így fogalmuk sincs róla, hogy milyen is lenne azzal a szex. Ergo nem is hiányzik nekik igazán. Persze szeretnének ők is, de az a gond, hogy szinte mindegy, melyik pasival vannak együtt... Ha valaki nem ismeri a saját testét, az elég nagy probléma és azon szinte semmilyen partner nem segít.
én kb 2 éve vagyok így és pár hónapja kezdett el igazán zavarni hogy nincs orgazmusom. Magamnak sikerül elérni.
szoktam a páromnak is mondani h hogy jó de mégsem olyan mintha magamnak csinálnám.. igen tudom ugyan az nem lesz de ez a közelében sincs.. és már kicsit aggaszt.
köszönöm a válaszokat. és "jó" látni hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben :/
Én férfiként el sem tudom képzelni a szexet ugy, hogy a párom ne élvezzem el ugy csinálon ahogy neki jó és tudjun menni.(főleg ha még rá is vezetne neki mi okoz örömöt)
Szerintem a férfi kudarca ha nem tudja valamilyen módon a párját a csúcsra juttatni. (persze lehetnek nehézségek, de akor is). Vagy önző férfiről beszélünk aki csak magával van eltelve. Én elitélem az ilyen kapcsolatot vagy viselkedés.!
ma 18:08
Ezt szeritnem mindketten tudjuk hogy orbitális baromság...
Nem fogok itt himsoviniszta pasivédő szövegeket írni, de tény, hogy nem kellene általánosítani. Mert vannak olyan pasik akik igenis törödnek a nőjükkel, de hát ugye ezek azok a nyomik akikre olyan sok figyelem nem fordul mert hát az alfahím a menő...
én is mondhatnám hogy "ha szerinted minden pasi ilyen akkor mi a lof**ért probáltad fel az összeset, ha ennyire tudod?" ugye milyen szarul hangzik?
Egy párkapcsolat alapja nem hinném hogy a szexualitás lenne. Úgy vélem, hogy az alappillére az öszitneség és a bizalom, hogy beenged a férfit/nőt a magánszférád jelentős részébe. A kommunikáció fontosabb, ezért találták ki az ugyenvezett Randit, ahol megismerheted az illetőt és utána döntöd el hogy bemászhat e a bugyidba.
De amig a külső anyagi értékeke a dominánsak addig egy nő se csodálkozzon ha bunko s**gfejeket szed össze akik valóban ugy bánnak a nővel ahogy te voltál szives összefoglalni
Utolsó, nekem nem kellett minden pasit felpróbálnom, szerintem az igencsak sokat elmond, hogy rengeteg nő szó szerint ugyanarról a problémáról számol be férfiakkal kapcsolatban.
Amúgy meg én pont ilyen nyomi alakkal jöttem össze, mert nem bírom az alfahímeket, aztán szakított velem és belőle lett a legnagyobb bunkó, és az én megalázásom által próbált bevágódni az említett alfahímeknél. Szóval ennyit a tündérmeséről meg az ún. rendes fiúkák önfényezéséről... xD
A párkapcsolat alapja nem a szexualitás. Haha, jó vicc! Igen, ez kb addig van így amíg a nő orgazmusáról van szó. Aztán megnézném hány férfinak lenne őszinte a mosolya, az mondanánk neki, hogy a párkapcsolat alapja nem a szex, szóval nem muszáj neki mindig élvezni, sőt az is lehet, hogy soha életében nem fogja (ahogy egyes nők..), közben meg a nője ott élvezkedhet rajta és használhatja ahogy akarja... Asszem ott törne ki a 3. világháború...
Utolsóval egyet értek.
Egyébként a magam részéről a kérdésre:
Én speciel SEMEDDIG.
Hüvelyileg nem tudok elélvezni, ez 1 dolog.
De ha a partner nem képes máshogy eljuttatni a csúcsra, akkor azonnal lapát, nincs türelmi idő. Ha én elmondom, mit és hogyan, hogy jó legyen, és ennek ellenére $zarik rá, én arra nem pazarlom a drága időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!