Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fullos modell kinézetű csaj miért csak 2-3 naponta lép fel facebookra szerintetek?
Figyelt kérdés
Az összes 18-25 éves csaj ismerősöm fent van percenként, vagy pár óránként, ő miért nem? Van neki telón is face.
Csak komoly válaszokat!
2016. júl. 21. 23:37
2/24 anonim válasza:
talán ő csinál valami értelmes dolgot is nem csak a telefonját nyomkodja
4/24 A kérdező kommentje:
Sima eladó részmunkaidőben, 2-kor már végez.
2016. júl. 21. 23:39
6/24 anonim válasza:
A Barátjával gyűri a lepedőt!? ;) :D
7/24 anonim válasza:
Valszeg ő nem nézegeti hogy a fullos pasik mennyit vannak fenn fb-on, hanem inkább haverokkal lóg, esetleg párkapcsolati életet él, de a leghardcore-abb ha sportol.
8/24 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam már ezeken, de nincs pasija és mindig rohan haza munka után, mert szoktam látni.
2016. júl. 21. 23:44
9/24 anonim válasza:
Mennyire ismered, ha ezt mind ennyire biztosan ki mered jelenteni?
10/24 anonim válasza:
Ó a hitvány céda!
Taposd ki pajtás a belit néki...
És miért baj az, ha nem posztolja ki azt, hogy milyen volt a széklete, vagy hogy esik-e az eső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!