Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (többi lent)

Figyelt kérdés

Bocsi, ha picit hosszú lesz.

Szóval az egész ott indult, hogy tegnap előtt lementem a páromhoz a Balatonra, ahol ő és még jó pár haverja kukoricát árulnak meg mindenféle más nyári melót csinálnak. Egy közös albiban laknak mindannyian és leszoktunk látogatni hozzájuk amikor tehetjük. Tegnap este egy jó kis iszogatás után mentünk lefeküdni. Az alvó szoba úgy néz ki, hogy egy csomó matrac van a földön. Ebből áll a szoba, és mindenki ott alszik ahol akar, vagy ahol épp tud. Tegnap kb 25-en lehettünk. Fiúk lányok, mindannyian jó barátok és haverok. Kora reggel arra ébredtem még, hogy a párom simogat odalent. Még nagyon nem voltam jól az előző este miatt, szóval nem akartam még a szemem sem kinyitni. Próbáltam a kezét eltolni, de csak nem adta fel. Tolta oda a fenekemhez a farkát és csak akart valamit. Aztán gondoltam hagyom, had élvezkedjen én meg alszom közeben.

Ezután jött a gond. Valami nem jót éreztem. Nagyon szorított amikor bedugta. Olyan volt mintha kb duplájára dagadt volna neki, és akkor ütött szíven a felismerés, hogy lehet nem is ő az. Hátra fordultam és akkor lepergett előttem az életem egy másodperc alatt. Ellöktem azonnal és felvettem a pizsamám, aztán kirohantam. Odakint már készültek a fiúk munkába menni, köztük a párom is. Gyorsan berohantam a wc-re és nem is jöttem ki amíg el nem mentek. A fiú aki belém hatolt, a fő tulajnak a fia. Aki a munkát is meg az albérletet is adja a fiúknak.

Nem tudom mit tegyek. Már haza jöttem, de nem merem elmondani a páromnak, mert tuti hogy agyon veri, és akkor elveszíti a munkáját. Sőt lehet a tesója is és mások is. Nem tudom mit tegyek. :((((

2016. júl. 21. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jujj te szegeny :(
2016. júl. 21. 23:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Privátot nem kérek!!!!! NEM IS VÁLASZOLOK RÁJUK!! köszönöm
2016. júl. 21. 23:05
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem mondd el neki

Gondolj bele... Nehogy veletlen a baratodnak az a srac eloadja ugy h te masztal ra...

2016. júl. 21. 23:09
 4/14 anonim ***** válasza:
3%
Hagyd ott a párodat ezért a srácért. Tehetős szülők, vastag pénisz, csak jól járhatsz
2016. júl. 21. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ahelyett hogy örülnél hogy beraktak egy rendes nagyobb pénisz. Ez is kamu kérdés.
2016. júl. 21. 23:12
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi 5-ös

Úgy érzem kár volt kiírni. Nem is értem mit gondoltam, hogy majd pont itt kapok értelmes válaszokat.

Ki lehet valahogy törölni? Segítsetek.

2016. júl. 21. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el a barátodnak nehogy még ellened irájuljanak a dolgok, én sajnállak megértem a helyzetedet. Akárkivel megtörténhetett volna, meg ne figyelj az ilyen "szerintem hagyd ott a barátodat nagyobb farok meg mittudom én mi" csesztetésekre, vannak akik ezzel szórakoznak, olyan 12 13 évesek kb ha másképp nem akkor agyilag igen. Kitartást!
2016. júl. 21. 23:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Hirtelen haragú nagyon. Biztos vagyok benne, hogy kórházba küldené azt a hülyét. Már ezerszer megbántam, hogy lementem. Soha nem iszom többet.
2016. júl. 21. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Jó lenne, ha kamu kérdés lenne, de ha nem az, akkor a helyedben feljelenteném szexuális erőszakért.

A párod meg a srác apja meg majd eldöntik, hogy ki veri előbb péppé.

2016. júl. 21. 23:31
 10/14 A kérdező kommentje:
De pont ezaz, hogy nem volt erőszak mert nem ellenkeztem. Hagytam magam mert nem tudtam, hogy ő van mellettem. Amikor lefeküdtünk akkor a párommal voltam. Fogalmam sincs hogy keveredett oda mögém, és miért csinálta ezt. Úgy szégyenlem magam, hogy nem merek a barátom elé állni.
2016. júl. 22. 00:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!