Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek szexelni, mert mindig parázok?
A fertőzésektől.
Ha védekezem, akkor is mindig lesz valami bajom, viszketés, alhasi fájdalom....pedig direkt kérem h mossa meg a kezét...és mégis....nem tudom élvezni igazán.....orvosnal voltam semmi gombas fertőzes....stb és mégis....
Lehet, hogy a gumitól van, nem mindenki bírja, pl én sem. Próbálgatni kell a különböző fajtákat.
Hogy ez aggaszt tök egyértelművé teszi számomra, hogy szorongsz. Én is szoktam viszketni, sőt a hasam is szokott néha fájni, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki. Majd elmúlik. Te viszont ráparázol, ez miatt rosszul érzed magad és nincs kedved a szexhez.
Na meg ha elkapsz valamit, akkor mi lesz? Nem dől össze a világ... Kapsz kenőcsöt vagy tablettát és csá...
Na meg ha elkapsz valamit, akkor mi lesz? Nem dől össze a világ... Kapsz kenőcsöt vagy tablettát és csá..
pff jo hogy te ilyen könnyelműen kezeled ezt, eleg komoly szövödmeny lehet egynemelyik fertozestol
es olykor a kenöcs se hat mar bocs
Mondom én, hogy ez pszichés. Gondolom, nem putris a barátod, hogy mindenféle nemi betegsége legyen...
Persze, hogy lehet komoly szövődmény, egy náthának is lehet komoly szövődménye, de ha használsz gumit, ügyeltek a higiéniára, stb, akkor ennek az esélye, hogy bármit is elkapj az amúgy tiszta baratodtól kb 0,1%, vagy még annyi se. Tényleg nézz utána a viszketés lelki okainak!!!!
Simán lehet pszichés.
Nekem pár éve hetekig tartó alhasi fájdalmaim voltak, de olyan, hogy volt, mikor már aludni sem tudtam, annyira fájt. Semmilyen fájdalomcsillapító nem használt (ez mondjuk már elég jó jele a pszichés panasznak), elmentem nőgyógyászhoz, urulógushoz, nemibeteg gondozóba, nem tudom hányféle laborvizsgálatra, semmi szervi bajom nem volt.
Akkoriban elég stresszes, depis időszakban voltam, végül az egyik orvos ismerősömnek megmutattam a leleteimet, ő is azt mondta hogy biztos pszichés. (Fiatal lányoknál ez amúgy nem olyan ritka, mint elsőre gondolnánk, sok esetben sajnos sok orvos ezért is nem veszi komolyan a panaszokat, hiába lenne szervi eredetű a gond.)
Egyik napról a másikra múlt el, mikor már jobban lettem, azóta se jött vissza.
Esetleg olyan lehet még a viszketés hátterében, hogy bizonyos óvszer(ek)re allergiás vagy, esetleg próbáljatok ki olyat, amiben nincs latex, vagy írass fel tablettát, ha azt nem szedsz.
Én 29 vagyok, nem volt egy komoly kapcsolatom sem, mert mindig azt éltem át, hogy nem akarnak, kevés vagyok mindig, nem fogadnak el.....:( lehet emiatt
elég rossz dolgokat éltem meg a közel és távoli múltban
Nekem évek óta van ez a viszketés, alhasi fájdalmak , főleg bal oldalt
de úgy hogy az egész lábam is fáj miatta, a bal
Hoppá, lemaradt a vége. Szóval, tavaly kórházba kerültem nagyon erős hányingerrel, és borzalmas alhasi fájdalommal. Rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam, a hányinger ellen pedig rákos embereknek való hányinger csillapítót, mindből a legerősebbet, az használt már. Amikor az infúzióba semmit se kevertek, csak ráírták (én erről nem tudtam, azt hittem, kapom a gyógyszereket), csodával határos módon elmúlt. Ezzel bebizonyították, hogy a több napi fájdalom és hányinger annyira megviselt, hogy félni kezdtem tőlük, és a legkisebb hányingerre és fájdalomra rögtön ezek jöttek elő. Az egészet csak beképzeltem magamnak. Még mindig elég hamar bepánikolok ezektől, és újra előjönnek, de próbálok úrrá lenni magamon, és ha sikerül, vagy elmúlik, vagy sokkal jobb lesz. Érdemes lenne neked is hasonlókon gondolkozni, elég valószínű, hogy nálad is ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!