Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyi ideig lenne türelmetek fűzögetni egy szűz lányt, ha csak a szüzességét akarjátok elvenni, nem összejönni vele?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 20:24
1/7 anonim válasza:
Attol fugg, napi hany orat vesz igénybe.. Ha megmondod miota tart es milyen intenzív, meg tudom/juk mondani, sok-e..
5/7 anonim válasza:
El se kezdeném.
Szűz lánnyal csak akkor kezdenék ha beleszeretnék, s mindennél jobban akarnám, hogy minden reggel mellettem ébredjen.
Ha szexelni akarok, akkor olyan nőt viszek haza, aki érti is már a témát, s nem utolsó sorban vannak igényei, mert akkor azokat ki lehet elégíteni s mindenki elégedett. Csak úgy egy szűz lányt nem vinnék haza, mert túl sok meló ha nem vagy arrebált és jót akarsz neki.... Én nem vagyok. És te?
6/7 anonim válasza:
30 éves vagyok, ebben a korban már szóba sem jöhet, hogy szűz lányokkal ismerkedjek. Egyrészt mert ebben a korosztályban már nincs ilyen, másrészt mert abban a korosztályban, amelyikben viszont van, már elég necces lenne ismerkednem... De 16 évesen 8 hónapot vártam, hogy az akkori barátnőm odaadja magát nekem. De akár tovább is vártam volna. Nem tudom meddig. Nagyon szerettem, de azért évekig (esküvő meg anyámkínja) tuti nem. Korfüggő. 16 évesen vártam volna rá, akár 1, de talán 2 évet is. Most, 30 évesen, ha egy (na jó, kettő) hónap után nincs semmi... Hát, azért akkor már húzom a számat.
7/7 anonim válasza:
Semeddig. Nálam feketelistán vannak a szüzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!