Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a kikötözés és bilincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kikötözés és bilincs mennyire izgat titeket?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10/10
2016. júl. 21. 18:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok még, lehet ezért is nem izgat.
2016. júl. 21. 18:12
 3/17 anonim ***** válasza:
A bilincs annyira nem..a kötözés max úgy ha hátra van kötve a kezem..de ha lefognak, az is jó, akkor kötél sem kell.
2016. júl. 21. 18:14
 4/17 anonim ***** válasza:
ki kötöz/bilincsel kit? :)
2016. júl. 21. 18:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Bár szűz vagyok, de izgat a gondolat :) 18/L
2016. júl. 21. 18:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem fogom magam senkinek kiszolgáltatni, főleg nem egy férfinek. Amúgy sem látok benne semmi izgalmat, csak kényelmetlenséget.
2016. júl. 21. 18:23
 7/17 anonim ***** válasza:

"Nem fogom magam senkinek kiszolgáltatni, főleg nem egy férfinek."

Vacak lehet... Már fel sem mehetsz egy férfihez kettesben, mert ugye a fizikai erejét figyelembe véve bilincs sem kell, mégis kiszolgáltatott vagy neki...

Az ok, hogy nem izgat, nem érdekel, de semmivel nem kiszolgáltatottabb a legtöbb nő ha bilincs van a férfinél, vagy ha nincs, ha okkal nem bízik benne, akkor ugyanolyan kiszolgáltatott a fizikai különbségek miatt

2016. júl. 21. 18:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár még én is azűz vagyok ennek ellenére nagyon izgat a gondolat hogy valaki oda bilincseljen az ágyhoz aztán jól meg döngessen. Persze nem az első alkalmakra gondolok
2016. júl. 21. 18:40
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
érdekes, hogy ez mindig csak a szűz csajok fantáziáját izgatja, aztán mikor oda jutnak, akkor elmúlik :)
2016. júl. 21. 18:43
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Van itt egy dom válaszoló, aki mindig szigorúan leszögezi, hogy ő aztán nőnek sosem álozkodna meg és hogy az milyen taszító. Érdekes mód őt soha nem szólja le senki.

Amúgy meg miből gondolod, hogy én egyáltalán fel akarok menni bármilyen férfihez is? xD Tudom, manapság aki nem bevállalós bdsm rajongó, durva szex kedvelő, hajtépős, mélytorkozós, szárazon análozós, az csak frigid fap*na lehet, de persze a bdsm-mel mindenkinek hiperkorrektnek és elfogadónak kell lenni. Azt meg remélem nem gondoltad komolyan, hogy bilincs nélkül semmivel sincs több esélyem, mint abban... Azért én azt a keveset is kérném ha lehet, thank you very much.

2016. júl. 21. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!