Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudnám valahogy szabadítani a lábaim a bilincsemből?
Figyelt kérdés
Vettem nem rég fém bilincset magamnak, egy ismerősömnek sikerült olcsóbban szerezni. Amikor kipróbáltam teljesen jól működött, de most hogy összekötöttem vele a bokáim nem akar fogni rajta a kulcs. Ki tudnék belőle szabadulni valahogy? Járni is alig bírok így. Egyedül vagyok és nem akarom hogy bárki más körülöttem megtudja.2014. aug. 8. 02:11
1/7 anonim válasza:
Verd rá annyiszor hogy szétmálljon! (Fiuknál és lányoknál is érvényes)
2/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz mennyi kell kb? :o (fiú)
2014. aug. 8. 02:18
3/7 anonim válasza:
hát olyan 6x ki kéne szerintem.. úgy tuti jó lesz
5/7 A kérdező kommentje:
#3: Köszi! Akkor még egy napig jó eséllyel így maradok ugye?:(
2014. aug. 8. 02:39
7/7 Óriás majmaim válasza:
Milyen eutanázia szökevények élnek . És ti nektek gyerekeitek lesznek és eljártok szavazni. Fhú , eljött a vég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!