Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki végül beleszeretett a szeretőjébe?
Miquel, ez hogy van?
korábban azt olvastam tőled, hogy rendszeresen voltak féléves viszonyaid, és mind után rájöttél, hogy a feleséged a legjobb.
komolyan kérdezem.
Én voltam a szerető, ő vőlegény 5 éves kapcsolattal, ami már rég halott volt. Csak egy baráti beszélgetésnek indult, de ahogy rám nézett, ott és akkor örökre elvesztem. Azt hiszem ő csak pótolni akarta azt az intimitást amit otthon nem kapott meg. Csókokat, bókokat, flörtöket, nevetést, simogatást, órákig tartó beszélgetést.
Fél évig ment ez, több hosszabb-rövidebb megszakítással. Szenvedtem, mert szerettem és azt akartam, hogy Ő boldog legyen, ezért próbáltam elengedni. Az utolsó időszakban sikerült, hagytam őt, elzárkóztam, közben minden éjjel álomba sírtam magam. Mert szerettem. Úgy gondolom, hogy ennél nagyobb kettősség nincs.
Nem beszéltünk már vagy másfél hónapja, amikor egyszer megcsörrent a telefonom, és közölte, hogy találkozni akar velem utoljára. Bele mentem. Elmondta, hogy szakítottak és reméli, hogy nem késett el, mert mindig is engem szeretett. Azóta együtt vagyunk 😊
Megható love story..:) 100 ból ha egy ilyen összejön...
Igazából így kellene, hogy addig nem kerülni vele testi kapcsolatba, amíg nem döntött.Így nem csal meg ő se senkit, és neked is tiszta marad a lelkiismereted...
Mindig vannak kivételek.
de arra is van példa,hogy pont a megcsalás után döbbennek rá a házastársak, hogy mit csesztek el, és hogy együtt akarnak továbbra is élni, de egy jobb házasságban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!