Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, aki végül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki végül beleszeretett a szeretőjébe?

Figyelt kérdés
Mi lett végül? Szakítottál a pároddal a szeretődért?

2016. júl. 21. 18:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és nagyon szenvedtem utána... Több éves kapcsolatban voltam, amiben nem működött ugy a szex, ahogy szerettem volna. Próbáltam javitani sok módon rajta, majd engedményt tettem, és belementem egy egyéjszakásba. Ebből többéjszakás lett, majd szerető, majd valami szerelmhez hasonló őrület. Szakítottam, és utána bántam...

Ami biztos, hogy többet nem csinálok ilyet. Vagy nem megyek többet félre, vagy ha mégis, akkor le rendezem a kapcsolatom mindkét oldalon, és tiszta lappal kezdem elölről mással.

2016. júl. 21. 18:34
 2/18 A kérdező kommentje:
:(
2016. júl. 21. 19:08
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

Volt.

Vagyis nem én belé ( bár közel voltam... ) hanem ő belém. :/

Házas volt, el akarta hagyni a nőt. Mondtam, hogy ne hülyéskedjen, ez csak egy fellángolás, ne hagyja el értem a családját, meg fogja bánni. Nehezen rá vettem, de szenvedtünk.....

19/L 40/F

2016. júl. 21. 19:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Mindössze fél évig tartott, aztán kiszeretett belőlem. Félévnyi mennyország után a kénköves pokol minden kínját zúdította rám az élet. Arra mindenesetre jó volt, hogy rájöjjek, messze nem a feleségem az igazi.
2016. júl. 21. 19:53
 5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes, amiket írtok. Érdekes tapasztalatok. Elgondolkoztató. Várom még, ha van.
2016. júl. 21. 19:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Igen!

Hjajjj, Veronikám...

2016. júl. 21. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem én szerettem Bele hanem ő belém adtam neki egy esélyt 7 hónapig voltunk együtt de nem lettem szerelmes 22 N
2016. júl. 21. 20:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Ui. Szingliként bolt szeretőm... és nem szexkapcsolat mert az csak a dugásról szól az meg többről szolt 22 N
2016. júl. 21. 20:23
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Egy éve tart. Őrülten szerelmesek vagyunk, minden éjszaka hajnalig beszélünk, ha nem tudunk találkozni, szexchet, ha találkozunk, megremeg az ég és a föld. Imád, imádom. Nincsen lelkiismeret furdalásom egy cseppet sem.
2016. júl. 21. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő belémszeretett én kezdtem belészeretni és pont ezért feladtuk a dolgot és megszakítottunk minden kapcsolatot.
2016. júl. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!