Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki végül beleszeretett a szeretőjébe?
Igen, és nagyon szenvedtem utána... Több éves kapcsolatban voltam, amiben nem működött ugy a szex, ahogy szerettem volna. Próbáltam javitani sok módon rajta, majd engedményt tettem, és belementem egy egyéjszakásba. Ebből többéjszakás lett, majd szerető, majd valami szerelmhez hasonló őrület. Szakítottam, és utána bántam...
Ami biztos, hogy többet nem csinálok ilyet. Vagy nem megyek többet félre, vagy ha mégis, akkor le rendezem a kapcsolatom mindkét oldalon, és tiszta lappal kezdem elölről mással.
Volt.
Vagyis nem én belé ( bár közel voltam... ) hanem ő belém. :/
Házas volt, el akarta hagyni a nőt. Mondtam, hogy ne hülyéskedjen, ez csak egy fellángolás, ne hagyja el értem a családját, meg fogja bánni. Nehezen rá vettem, de szenvedtünk.....
19/L 40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!