Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőre belankad a pasi, és csak kb 15 percig megy a szex, akkor miért nincs soha (tényleg) folytatás, miért nincs több találka (nem csak a szexuális találka, hanem amúgy sem)?
Figyelt kérdés
Sok nő, talán túl sok is, kimondom egyértelműen: hülye. Rögtön elsőre majd mind szexelni akar. Húznak fel magukhoz. Ha nem akarod menni, nincs több dobás. Ez nem erény, ha valaki nem akar elsőre ágyba menni. Tanult, diplomás, vagy egyetemre járó nőkkel találkozok, de egyformák. Ha meg belemegyek elsőre a szexbe és belankadok (stressz stb), ugye ez szinte minden pasinál előfordulhat főleg az elején, akkor soha nincs több találka. Sem szexuális jellegű, sem pedig beszélgetős. Ha írok, akkor válaszolnak, ha újra akarom a dolgot, akkor ők már soha nem akarják. Miért vannak elcseszve a nők? Tiszt a ritka kivételnek.2016. júl. 21. 15:37
1/12 A kérdező kommentje:
Van egy barátom, nagyon jó pasi. Nem akar elsőre szexelni, de megtehetné. Eddig kb 600 nője volt (vagy együtt volt annyival), vagy pár hónapig, vagy legalább egy éjszakára. Pedig még csak 24 éves. Azt mondja, h minden nő flúgos. Egy kezén megtudná számolni hány értelmes volt közöttük. Pedig diplomás tűzoltó, megválogatja kivel jön össze.
2016. júl. 21. 15:43
2/12 anonim válasza:
mert szégyenlik magukat.
és gáznak érzik ezert inkabb nem talalkoznak többször.
am a 600 csaj tutinem
3/12 A kérdező kommentje:
Kb. 200 al minimum volt, az láttam. A többit nem tudom. De minden nap diszkóba ment le az egyetemen és valakit mindig felhozott.
2016. júl. 21. 16:07
4/12 A kérdező kommentje:
Plusz az is megkönnyíti a dolgát a jóképűsége mellett, hogy a szüleinek szinte kastélyuk van, 8 hálószobával, emellé 2 autó: Opel Insignia és Chevrolet Cruz.
2016. júl. 21. 16:09
5/12 anonim válasza:
K*rvák ès kèsz, ès az ilyenek után azzal jönnek hogy "minden pasi csak szexet akar"
6/12 A kérdező kommentje:
Inkább ők akarják a szexet, de mintha úgy lenne beállítva a végén, hogy a pasi akarta.
2016. júl. 21. 16:59
7/12 anonim válasza:
Én ilyenekkel valahogy nem találkoztam... :D
8/12 A kérdező kommentje:
Szegény, akkor még nem volt barátnőd. Majd ha felnősz, nem leszel már szűz, és megtapasztalod ezt a szép oldalát is az életnek.
2016. júl. 21. 17:24
9/12 anonim válasza:
Nem tudom nekem is koran szet tette a labat a baratnom. 3. randin vittem fel magamhoz, es nem volt szandekom a szex, o megis akarta. Az volt a legrosszabb aktusunk, de utana azota meg vele a legjobb a szex...
Szerintem olyasmirol lehet szo, hogy a no azt erzi nem is kell neked, ha nem kapsz az alkalmon, ami egyreszrol hulyeseg, masreszrol van benne valami... A lankadas miatt ha ugy erzed nagyon gaz, akkor erdemes felkeresni szexualpszichologust
Vagy raedzeni.
10/12 anonim válasza:
Amelyik nőnek szimpatikus vagyok az lefekszik velem az 1. alkalommal. Kinyalod, ritex géllel simogatod, erre elmegy 10 perc. Utána negyed órát reszeled az teljesen ok. Puha p..öcs vagy. Nem megy neked 1 perc sem. Szedjél viagrát, ne itt rinyálj. Nem állítok stopper órát. Van hogy egy órát reszelek, van hogy 10 percet. Eddig még 1 nő sem panaszkodott, csak amikor kidobtam vagy közöltem, hogy nincs összebútorozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!