Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, dobnátok udvarlótokat, ha intim mérete kicsi, mekkora mértékben döntő ez a kérdés, de komolyan?
Figyelt kérdés
Vicceket félretéve! Mindig foglalkoztatja a férfiakat ez a téma, de mennyire van alapja félelmüknek?
Szakítottatok már a kicsi méret miatt? Ha nem a kapcsolat elején, de később, akár évek múlva, válóoknak éreztétek esetleg (persze, sok egyéb ok között)?
Manapság, mikor a nőknek olyan fontosak a külsőségek, valóban több esetben oka a szakításnak a kicsi intim méret?
2016. júl. 21. 12:42
21/21 anonim válasza:
Pontosan az előttem szóló nagyon jól leírta a témát. Kertelhettek, meg hitegethetitek azt, akinek csak egy nevetséges 12cm-et kapott, hogy jó lesz majd valakinek, persze itt valójában EGYIKŐTÖK SEM az a valaki. Amit én leírtam negatív tapasztalatot a kicsi méretem miatt, az valós ok, ha 17cm_5cm-es méretem lenne szemben a 12_3,5cm-es selejttel szemben valószínű, hogy nem lennének gondjaim a nők 99,99%-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!