Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, dobnátok udvarlótokat, ha intim mérete kicsi, mekkora mértékben döntő ez a kérdés, de komolyan?
Vicceket félretéve! Mindig foglalkoztatja a férfiakat ez a téma, de mennyire van alapja félelmüknek?
Szakítottatok már a kicsi méret miatt? Ha nem a kapcsolat elején, de később, akár évek múlva, válóoknak éreztétek esetleg (persze, sok egyéb ok között)?
Manapság, mikor a nőknek olyan fontosak a külsőségek, valóban több esetben oka a szakításnak a kicsi intim méret?
szerintem tök rendben van ha a nőknek is megvannak a méretbeli elvárásaik, ha én meg a pasik többsége egyszerűen nem áll le dagadék nőkkel, meg olyanokkal akik randák arcra, formátlanos testileg akkor mért ne mondhatná egy lány hogy neki túl kicsi a pasi farka?
nekem meg egyszer túl tág volt a csak hüvelye, azóta se volt hasonló élményem. otthagytam a francba mert azon kívül se volt más ami élvezhetó lett volna benne.
Ha egy nőnek nem jön be, azaz nem elégíti ki a kicsi méretű férfiasság, akkor általában azért nem, mert a természet őt nagyobb barlanggal áldotta meg. Ahogy a férfiak, úgy a nők sem választhatják meg az intim méretüket.
Persze, lehet mondani, a nők ilyen problémáját könnyebben tudják orvosolni. De amíg nem extrém a méretprobléma, addig miért orvost keressen a nő, amikor nagyfiúkat is kereshet. :-)
Viccet félretéve. A legfontosabb, az ismerkedés elején tisztázzuk, megfelel-e nekünk a partnerünk. A jó kapcsolatban megértik egymást ágynál, asztalnál egyaránt. Ha csak egyik területen felel meg a partner, akkor köszönjünk el tőle.
Nem vagyunk egyformák, sem testileg, sem lelkileg, sem szellemileg, stb. Az élet a legérdekesebb párosokat hozza össze néha.
Kedves kisméretű hozzászólók! Nem szabad elkeseredni, lebecsülni magatokat. Vannak nők, akiknek a hüvelyi érintkezés nem sokat jelent, de orálisan a fellegekbe jutnak megfelelő partnerrel. Ha van nyelvérzéke egy férfinak az is nagy előny lehet. ;-)
Ráadásul, a nők első számú erogén zónája a lelke!
Találkozzam olyan pasival, akinek pedig nem a kicsi méret, hanem épp a túl nagy okozott problémát. A legtöbb férfi el sem hinné, de arra panaszkodott, 10 nőből, akiket feltudott udvarolni az ágyába 2 vállalta be az ő nagy méretét. A többi 8 lényegébe csak kézzel volt hajlandó, és ezekkel nem volt több randi utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!