Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek, dobnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, dobnátok udvarlótokat, ha intim mérete kicsi, mekkora mértékben döntő ez a kérdés, de komolyan?

Figyelt kérdés

Vicceket félretéve! Mindig foglalkoztatja a férfiakat ez a téma, de mennyire van alapja félelmüknek?

Szakítottatok már a kicsi méret miatt? Ha nem a kapcsolat elején, de később, akár évek múlva, válóoknak éreztétek esetleg (persze, sok egyéb ok között)?

Manapság, mikor a nőknek olyan fontosak a külsőségek, valóban több esetben oka a szakításnak a kicsi intim méret?

2016. júl. 21. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

szerintem tök rendben van ha a nőknek is megvannak a méretbeli elvárásaik, ha én meg a pasik többsége egyszerűen nem áll le dagadék nőkkel, meg olyanokkal akik randák arcra, formátlanos testileg akkor mért ne mondhatná egy lány hogy neki túl kicsi a pasi farka?

nekem meg egyszer túl tág volt a csak hüvelye, azóta se volt hasonló élményem. otthagytam a francba mert azon kívül se volt más ami élvezhetó lett volna benne.

2016. júl. 21. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem megyek bele a vitába, mert tényleg nem, csak egy megjegyzés a 11.es válaszolónak. Az amit leírtál a nőkről az azért teljesen más, mivel egytől-egyig mindet lehet fejleszteni. Persze, el lehet várni mindent, csak olyan dolgokat szerintem nem korrekt elvárni, amit az adott illető nem tud befolyásolni.
2016. júl. 22. 14:47
 13/21 anonim ***** válasza:
nos mivel nekem 13 igy volt már olyan hogy belefutottam olyan lányba, akinek picurka volt. de nekem nem volt belőle probléma :D megdugtam azt léptem tovább
2016. júl. 23. 12:30
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Én ezt teljesen átérzem. 12cm kicsi és 2,5cm vékony hulladék méretem van, eddig egyetlen nő sem érezte jól magát többen meg is mondták, hogy ez egy vicc, hagyjuk abba. A méret mindnek számít, 100%, hogy eltűrnek egy 18-20cm-es méretet, mint egy kis fos 12cm-et ami még vékony is mellette. Sajnos vannak ilyen genetikai szemetek, akikkel jól kiszúrt a természet. Ezt csak tapasztalat miatt írtam le, nem rinyálás. Bele kell ebbe törődni, hogy egy selejt vagy a nők szemében, és sosem lesz tartós kapcsolatod emiatt.
2016. júl. 23. 15:29
 15/21 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Én nem tartom magam emiatt selejtnek. Szóval tény, hogy hátrány, meg rohadt szar meg minden, de tenni sajnos nem tudok ellene. Ha valaki emiatt dob ki, akkor az az ő döntése, amit fájdalmasan bár, de tudomásul vennék. Viszont mint már mondtam, nem tartom korrektnek. De hát ez van. A világ sajnos nem korrekt.
2016. júl. 23. 22:38
 16/21 anonim ***** válasza:
15 ös, a vastagságon tudsz feltöltéssel változtatni jópézé, ezt sokan csinálják
2016. júl. 24. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva nekem 15 cm alatt kevés, szóval az alatti méretből nem lesz kapcsolat. 22N
2016. júl. 24. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
megértem a válsztásod utolsó :D az élvezet a kapcsolatban sokat jelent, ha nem megy egy kissebbel, akkor nemszabad erőltetni
2016. júl. 24. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha egy nőnek nem jön be, azaz nem elégíti ki a kicsi méretű férfiasság, akkor általában azért nem, mert a természet őt nagyobb barlanggal áldotta meg. Ahogy a férfiak, úgy a nők sem választhatják meg az intim méretüket.

Persze, lehet mondani, a nők ilyen problémáját könnyebben tudják orvosolni. De amíg nem extrém a méretprobléma, addig miért orvost keressen a nő, amikor nagyfiúkat is kereshet. :-)

Viccet félretéve. A legfontosabb, az ismerkedés elején tisztázzuk, megfelel-e nekünk a partnerünk. A jó kapcsolatban megértik egymást ágynál, asztalnál egyaránt. Ha csak egyik területen felel meg a partner, akkor köszönjünk el tőle.

Nem vagyunk egyformák, sem testileg, sem lelkileg, sem szellemileg, stb. Az élet a legérdekesebb párosokat hozza össze néha.

Kedves kisméretű hozzászólók! Nem szabad elkeseredni, lebecsülni magatokat. Vannak nők, akiknek a hüvelyi érintkezés nem sokat jelent, de orálisan a fellegekbe jutnak megfelelő partnerrel. Ha van nyelvérzéke egy férfinak az is nagy előny lehet. ;-)

Ráadásul, a nők első számú erogén zónája a lelke!

Találkozzam olyan pasival, akinek pedig nem a kicsi méret, hanem épp a túl nagy okozott problémát. A legtöbb férfi el sem hinné, de arra panaszkodott, 10 nőből, akiket feltudott udvarolni az ágyába 2 vállalta be az ő nagy méretét. A többi 8 lényegébe csak kézzel volt hajlandó, és ezekkel nem volt több randi utána.

2016. júl. 25. 01:32
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Viszont ezt nagyon bírom, hogy valaki leírja a dolgokat, hogy a kis méret ezért, meg ezért nem jó, meg ezért meg ezért kell szakítani, igaz normális hangnemben tetted, de akkor a végére minek odaírni, hogy ez ne zavarjon, meg nem vagyunk értéktelenebbek? Hát már ne is haragudj, de a mondatod első fele nem ezt sugallja. Most egy 17 centi férfi jó a nők 90%-ának. Szerinted egy 12 centis hány százaléknak jó? 90nek? Kötve hiszem. Nem mindegy, hogy valaki 10/9 embernek felel meg, vagy 10/3-nak. Az extrém nagyos haverod sztoriját meg persze el lehet hinni, de azért nem tartom túl életszerűnek.
2016. júl. 25. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!