Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy a lány leszpja a fiút, viszont az nem hajlandó viszonozni?
Figyelt kérdés
egy szexkapcsolatról van szó2016. júl. 20. 18:46
2/20 A kérdező kommentje:
lehetseges
2016. júl. 20. 18:51
3/20 anonim válasza:
mert a pasi csak kihasználja a lányt.
4/20 anonim válasza:
Van olyan pasi aki elvárja hogy hogy a csaj szopjon de közbe nyalni nem hajlandó mert fúj.. Az ilyen Pasi egy önző disznó és a saját érdekeit nézi le se szarja hogy a másiknak jó e az ilyen egy tahó féreg.. Nem folytatnék vele szexkapcsolatot.. Valamit valamiért oda vissza... Nem csak egyirányú a dolog... 22 N
5/20 A kérdező kommentje:
az elején ő is azt mondta hogy ez oda-vissza kell működjön.. aztán meg ja..
2016. júl. 20. 19:02
6/20 anonim válasza:
A fiú nem hajlandó leszopni a lányt ? :-D
7/20 anonim válasza:
Lehet egyszerűen nem találja esztétikusnak a vaginád... Ha őszinte vagy magadhoz, Te sem vennél a szádba valamit, ami taszít.
De ezernyi dolog lehet az ok, kérdezd meg tőle, ha pedig ennyire fontos Neked az orál (amit megértek, nekem is az), keress olyat, aki megteszi.
8/20 anonim válasza:
Több oka lehet. Én pl nagyon szeretek nyalni de volt olyan bnöm akit nem is probáltam meg, mert a test (és föleg punci)szaga rossz volt. Ö saját magán nem érezte ezt. Ezen kivül minden nagyon jo volt vele.
9/20 A kérdező kommentje:
#7 nem mérte még fel a puncim kinézetét.. de egyébként azt mondták hogy szép. #8 eddig még senkinek nem volt baja a szagommal.. aztán fene tudja
2016. júl. 20. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!