Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát.. vonzó bárki lehet, de nyilván nem így érzed, ezért tetted fel a kérdést.
Vannak pasik, akiknek bejön a kövér nő, de szerintem kevés, és rájuk túl sok jut.
Önsajnálat helyett kezdj diétázni és mozogni, teszel az egészségedért, fiatalon még a bőröd rugalmassága is könnyebben idomul a fogyáshoz, és nem fogsz lógni mindenhol utána.
Hidd el, vékonyabban jobban fogod magad érezni a bőrödben.
hát a számok alapján elég soknak tűnik...de nem mind1, hogy hogyan oszlik el, mennyi zsír, mennyi izom...meg a viselője hogyan áll hozzá :)
esetleg egy hasonló képet tudnál linkelni?
23F
Miért nem képet raktál fel? Akkor meg tudnánk mondani, hogy vonzó vagy-e...
Így két szám alapján én nem tudlak elképzelni, hogy milyen lehetsz. Lehet egy molett nő is vonzó, ahogy már írták előttem, de tényleg nem mindegy, hogy hogyan oszlik el. Találkoztam olyan nővel, aki a magasságához képest, ami olyan átlagos volt, volt vagy 75-80 kg, de azon a nőn látszott, hogy ad magára, szép arc, ápolt haj, ízléses öltözködés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!