Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek vonzó egy dús combú fiú?
Figyelt kérdés
Nektek tetszik, ha egy dús combú srác combközépig érő rövidnadrágban megy veletek moziba, randizni stb.?2016. júl. 14. 13:29
1/8 anonim válasza:
Én azt szeretem ha rövidebb a nadrág és feszülős, egy kis pi..csagatya
2/8 anonim válasza:
Szeretem a pasim húsos combját de ő nem szereti az ilyen gatyákat inkább a lazább halász nadrágot... De mindenki azt vesz fel ami kényelmes. Nem gáz. ;) 22 N
3/8 anonim válasza:
Mindig is utáltam a vaskos férficombot és segget! Főleg milyen megfogalmazás már ez? Ja és amikor combközépig érő rövidnadrág van a pasin, az nagyon gáz tud lenni, de főleg egy vaskos combon. Fújj
4/8 anonim válasza:
Már a combközépig érő nadrág elég érdekesen mutat egy férfin. Boxerben is sétálgathatna ennyi erővel.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetnének szexik és férfiasak a dús combok? Jobbak lennének a sovány, vékony combok, amelyek laposak és csontosak? Nem hiszem.
2016. júl. 14. 14:53
6/8 anonim válasza:
Nemtom milyen az a dús. Ha hájas, akkor nem tetszik,ha izmos, akkor igen.
7/8 Bakk László válasza:
A szőr az lehet dús. A comb csak izmos vagy hájas. De ha kondizástól vastag a combja, akkor nem csak a combja vastag, hanem többek közt a nyaka is.
8/8 anonim válasza:
Igen, szeretem ha egy férfinak vastagok a combjai és azt is ha meg meri mutatni, hogy nem fából van a térde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!