Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mennyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire fontos számotokra, hogy akit megfektettek annak kemény, feszes combjai legyenek?

Figyelt kérdés
Vagy mely testrészekkel kapcsolatban támasztotok kiemelt elvárást a szexpartnerrel kapcsolatban? Miket figyeltek a legjobban?

2016. júl. 20. 07:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: vizuális típus vagyok, de pont ezért vannak apróságok is amik be tudnak indítani. Nem kell mindenhol tökéletesnek lennie ehhez, egy formás fenék, a melle, egy érdekes arc,sőt, néha csak a sima szexuális kisugárzása

(van egy lány a munkahelyem büféjében, ő ilyen, valójában tudom, hogy nem egy szép lány, igazából semmit nem tudnék kiemelni róla, de ha csak meglátom... olyan kisugárzása van, hogy végem)

2016. júl. 20. 20:32
 12/15 János Gilján ***** válasza:
Akkor én egy kicsit képviselem a "másik oldalt" is. Jómagam 36 évesen heti 6 alkalommal sportolok. Ebből 3 konditerem a 63 éves Faterommal, 2 akrobatika amit én tartok és csinálom is, valamint 1 futás vagy úszás. Ennek köszönhetően meglehetősen jó alakom van, amire méltán lehetek büszke, mert nem kevés melóm fekszik benne. Mivel én egy ilyen típus vagyok, elvárom a feleségemtől is, hogy ő is legyen igényes az alakjával kapcsolatban. Idén lesz 10 éve, hogy összejöttünk, ő előttem sosem sportolt semmit. Jelenleg jár az akrobatika edzéseimre és futni velem. Az akrobatika alatt babysitter vigyáz a 10 hónapos babánkra, a futáshoz pedig a babát is visszük futós babakocsival. Az edzéseknek köszönhetően bár még szoptatja a fiúnkat, de már szépen sejlenek a kockák a hasán és a popsija is kellemesen formás. :) Nekem fontos, hogy egy lánynak sportos alakja legyen, mert számomra az a vonzó. Nem tartom egészségesnek vagy vonzónak a csontsovány és a molett koncepciót sem. Viszont ízlések és pofonok eltérnek, ettől színes a világ, ez csak az én véleményem volt. Végül csak hogy válaszoljak a kérdésedre, nekem nincs kiemelt testrész, ami fontos, hogy jól nézzen ki, én az emberi testre, mint "rendszerre" tekintek. Egy igényes sportos életmód helyes táplálkozással bárkit sokkal szebbé tud varázsolni!
2016. júl. 21. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivel a pasi vizuális lény, a kemény, feszes combok inkább az utcán fontosak. Az ágyban (legalábbis nekem) a kemény, feszes cicik jönnek be.
2016. júl. 21. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én legelőször a lábait nézem meg egy nőnek ! A vastag, izmos női lábaktól rettentően be tudok indulni ! Persze volt már olyan barátnőm, aki nem ilyen tipus volt, hiszen a személyisége is meg tud fogni, de ahhoz ismernem kell már az illetőt. Ha viszont megnézek egy lányt, azt mindig lentről kezdem felfelé, nálam ez a prioritás. (amugy csak szólok, hogy a férfiak szinte válogatás nélkül megdugnak minden nőt, ez a természet rendje ;) ... )
2016. júl. 23. 07:53
 15/15 anonim ***** válasza:
A popsija legyen szép és formás mert én leginkább ott szeretem dugni a csajokat 😁
2023. aug. 28. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!