Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mennyire fontos számotokra, hogy akit megfektettek annak kemény, feszes combjai legyenek?
Figyelt kérdés
Vagy mely testrészekkel kapcsolatban támasztotok kiemelt elvárást a szexpartnerrel kapcsolatban? Miket figyeltek a legjobban?2016. júl. 20. 07:15
11/15 anonim válasza:
Kérdező: vizuális típus vagyok, de pont ezért vannak apróságok is amik be tudnak indítani. Nem kell mindenhol tökéletesnek lennie ehhez, egy formás fenék, a melle, egy érdekes arc,sőt, néha csak a sima szexuális kisugárzása
(van egy lány a munkahelyem büféjében, ő ilyen, valójában tudom, hogy nem egy szép lány, igazából semmit nem tudnék kiemelni róla, de ha csak meglátom... olyan kisugárzása van, hogy végem)
12/15 János Gilján válasza:
Akkor én egy kicsit képviselem a "másik oldalt" is. Jómagam 36 évesen heti 6 alkalommal sportolok. Ebből 3 konditerem a 63 éves Faterommal, 2 akrobatika amit én tartok és csinálom is, valamint 1 futás vagy úszás. Ennek köszönhetően meglehetősen jó alakom van, amire méltán lehetek büszke, mert nem kevés melóm fekszik benne. Mivel én egy ilyen típus vagyok, elvárom a feleségemtől is, hogy ő is legyen igényes az alakjával kapcsolatban. Idén lesz 10 éve, hogy összejöttünk, ő előttem sosem sportolt semmit. Jelenleg jár az akrobatika edzéseimre és futni velem. Az akrobatika alatt babysitter vigyáz a 10 hónapos babánkra, a futáshoz pedig a babát is visszük futós babakocsival. Az edzéseknek köszönhetően bár még szoptatja a fiúnkat, de már szépen sejlenek a kockák a hasán és a popsija is kellemesen formás. :) Nekem fontos, hogy egy lánynak sportos alakja legyen, mert számomra az a vonzó. Nem tartom egészségesnek vagy vonzónak a csontsovány és a molett koncepciót sem. Viszont ízlések és pofonok eltérnek, ettől színes a világ, ez csak az én véleményem volt. Végül csak hogy válaszoljak a kérdésedre, nekem nincs kiemelt testrész, ami fontos, hogy jól nézzen ki, én az emberi testre, mint "rendszerre" tekintek. Egy igényes sportos életmód helyes táplálkozással bárkit sokkal szebbé tud varázsolni!
13/15 anonim válasza:
Mivel a pasi vizuális lény, a kemény, feszes combok inkább az utcán fontosak. Az ágyban (legalábbis nekem) a kemény, feszes cicik jönnek be.
14/15 anonim válasza:
Én legelőször a lábait nézem meg egy nőnek ! A vastag, izmos női lábaktól rettentően be tudok indulni ! Persze volt már olyan barátnőm, aki nem ilyen tipus volt, hiszen a személyisége is meg tud fogni, de ahhoz ismernem kell már az illetőt. Ha viszont megnézek egy lányt, azt mindig lentről kezdem felfelé, nálam ez a prioritás. (amugy csak szólok, hogy a férfiak szinte válogatás nélkül megdugnak minden nőt, ez a természet rendje ;) ... )
15/15 anonim válasza:
A popsija legyen szép és formás mert én leginkább ott szeretem dugni a csajokat 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!