Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belemennétek olyan szexkapcsolatba, ami "csak a ti örömötökre" van?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy pasi barát, aki hajlandó csak nektek örömöt szerezni, úgymond önzetlenül. Csak akkor jönne, amikor hívjátok, és ha mást nem kértek akkor csak nyalna, de ez előre így lenne vele megbeszélve, tehát persze nem sértődne meg..2016. júl. 19. 16:42
31/48 A kérdező kommentje:
29: megbocsátható bűn? :D
2016. júl. 20. 03:40
32/48 anonim válasza:
Off: Nem tudom, többen miért nem tudják értelmezni rendesen, hogy "ha mást nem kértek akkor csak nyalna". HA nem kérünk mást, ergo a szexben is benne lenne, ha épp azt kérjük. A lényeg, hogy a csaj kielégítésére megy, nem pedig a saját kielégülésére. Bár mondjuk tény, hogy ezzel együtt valószínűleg ő is kielégülne...
On: Én lehet, hogy belemennék, de nálam is - ahogy már előttem is írta valaki - félő lenne, hogy érzelemmentesen nem menne. Vagy legalábbis nem sokáig...
20L
33/48 anonim válasza:
30: Nálatok a felállás ugyanaz volt, csak a helyszín nálad? Vagy fordítva, és ő volt a "kiszolgáló személyzet"? :)
34/48 anonim válasza:
Hozzám is eljöhetne egy ilyen pasi, de akkor ha már ott van, nyalifali előtt először is takarítson, mosogasson, főzzön vacsorát. Azt is az én örömömre :D
35/48 anonim válasza:
#34-es, és ha dél előtt megy? :)
36/48 anonim válasza:
délelőtt ássa fel a kertet is, és majd aztán álljon neki a többinek
37/48 anonim válasza:
Kertet ásni tavasszal és ősszel kell.
38/48 anonim válasza:
Ha úgy nyal mint Lassie, akkor jah. :D
39/48 anonim válasza:
karpeta
jó akkor szedjen cseresznyét
kötekedőrépát ettél??
40/48 anonim válasza:
Dehogy ettem, de te mit adsz cserébe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!