Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden helyes pasinak csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden helyes pasinak csak a cicababák kellenek?

Figyelt kérdés
Csak a vékony lányok érvényesülhetnek a pasiknál aki kicsit teltebb és van mit fogni rajta az már nem jön be a helyesebb pasiknak?

2016. júl. 19. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Magyarul: egy dagadt bálna vagy, aki kockahasú modellfiút szeretne magának. Gondolom jöhetne mellé még a nettó 300-400.000 Ft-os fizetés, meg a maximum 2 éves Audi/BMW/Mercedes szentháromság közül egy tetszőleges modell, plusz egy 30-40 milliós lakás.
2016. júl. 19. 18:30
 22/28 A kérdező kommentje:

Most akkor ki is általánosít?

Nekem mondjátok hogy ne általánosítsak mikor a #21. keményen általánosít. De persze biztos ez is egy olyan dolog, amit a pasik megtehetnek a lányok meg nem.

2016. júl. 19. 19:58
 23/28 anonim ***** válasza:
56%
ugyan dehogy, a sportos pasik azért sportolnak annyit, hogy utána olyan nőt keressenek, aki lusta felemelni a seggét a kanapéról.
2016. júl. 19. 20:08
 24/28 anonim ***** válasza:
38%

én nem tudom megitélni, hogy helyes pasinak számítok-e, de tény, hogy eddig szinte minden lányt megkaptam akit akartam.

Ha választanom kell, akkor majdnem mindig a teltebb lányokat választottam - a tapasztalataim azt bizonyítják, hogy több örömöt okoznak.

A nagyon "trendi" csajok el vannak szállva maguktól, s nekem sem időm sem kedvem hogy a "nagyszerűségükkel" foglalkozzak, levakarjam őket a felhőjükről.

Nem akarok senkit sem megbántani, így ez is csak egy általánosítás - némi tapasztalati valóságalappal.

2016. júl. 19. 20:20
 25/28 anonim ***** válasza:
37%

A #21 nem általánosított csa leírt egy feltételezést.

A sportolásnak és főleg a kondizásnak erős csajozási okai vannak, mégha ezt nem is ismerjük be vagy nem vagyunk tisztában vele. Miért? Mert a csajok döntő többségének ez jön be. Persze lehet a számítógép és a tv előtt dögleni mindenféle felszínes szemétbek kikiáltani a nőket de ez senkit sem érdekel.

Ugyanez fordítva is igaz. A pasik az átlagos vagy vékonyabb csajokra gerjednek és ezen az sem változtat, ha mindenféle undorító 120 kilós disznókat mutogatnak bikiniben. Nem kötelező megfelelni az igényeknek. A dagadt srácnak sem kötelező tenni semmit mintahogy neked se.

Csak akkor ne is csorgatsd a nyálad at izomtibikre és ne jelentsd ki, hogy téged a belsődért kell szeretni. És be degradáld le a jól kinéző csajokat mindenféle üresfejű cicababának, mert itt senki sem fogja a se***et nyalni meg az egódat simogatni miközben ugyanolyan felszínes vagy mint az általad lenézett csajok. Csak nekik van rá valamilyen okuk.

Tornázd feljebb magad a 10-es skálán vagy keress a szinteden.

2016. júl. 19. 20:23
 26/28 Scav ***** válasza:

Nincs összefüggés. Amit te helyesnek gondolsz, azok között is sok van, akiknek a kate moss féle jön be, másoknak a jennifer lopez féle, stb.

Ez így nem igaz, amit leírsz. Ahány férfi, annyi féle ideál. Ugyanígy nőknél.

2016. júl. 19. 23:41
 27/28 anonim ***** válasza:
71%

Már nem azért, de az extrém sovány és az extrém kövér nem egy izgató látvány, kivéve annak, akinek ez a fétise. Ezért van mondjuk alacsonyabb várható élettartamuk. Ezért betegeskednek többször. Ezért van közöttük több depressziós. Igen, ez nem vonzó. Ez undorító a többség szerint. Nem várhatod el, hogy mindenkinek álljon a cerka. Nem fog.

"kicsit is jól néznek ki/helyesebbek az átlagnál mind vékony cicababával van"

Hát a kicsit is jól kinéző pasik a kicsit is jól kinéző csajokkal akarnak lenni, igen. Nem tudom, hogy ez miért furcsa. A cicababát is leírhatnád, hogy konkrétan mit jelent.

2016. júl. 20. 01:29
 28/28 anonim ***** válasza:

Végig az összes kommentet nem olvastam el, sry.

Nem tudom, hogy "helyes pasinak" tekinthetem-e magam... ízlés kérdése... tehát előfordulhat, hogy nem tetszem neked :P tehát ne feltétlen alapozz az én véleményemre xD

Nekem személy szerint a vékony jön be, de ha a barátaimat, ismerőseimet végignézem úgy már eléggé változó. Meg szerintem nem a kinézet határozza meg azt, hogy kinek mi tetszik. pl. egy kövér embernek is tetszhet vékony, vagy akár csak kövér, vagy sportos/izmos, stb. És említhettem volna bármi mást a kövér testalkaton kívül(nemtől függetlenül). Ha pedig lefogy, akkor is marad ugyan az az ízlése, szerintem. Illetve az arc sem befolyásolja.

Amióta érdekelnek a lányok azóta a vékony tetszik, nem tudom miért, nincs rá különösebb ok, valahogy a telt sosem jött be.

Az általad linkelt képeken:

Az első képen a bal oldali + néhány kilóval és a 2. képen lévő alak tetszik. És valahol a kettő közötti. Vagy a kissé sportos. A többi pedig már nekem nem tetszik. De az szinte biztos, hogy a 3. képen lévő alak is sok mindenkinek tetszik.

Egyébként pedig ha végignézegeted a forumokat, akár itt, akár máshol, akkor láthatod, hogy sok olyan ember van, akinek a "van mit fogni" és a teltebb alak jön be. Nem kell kétségbe esned emiatt :)

2016. júl. 20. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!