Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden helyes pasinak csak a cicababák kellenek?
Most akkor ki is általánosít?
Nekem mondjátok hogy ne általánosítsak mikor a #21. keményen általánosít. De persze biztos ez is egy olyan dolog, amit a pasik megtehetnek a lányok meg nem.
én nem tudom megitélni, hogy helyes pasinak számítok-e, de tény, hogy eddig szinte minden lányt megkaptam akit akartam.
Ha választanom kell, akkor majdnem mindig a teltebb lányokat választottam - a tapasztalataim azt bizonyítják, hogy több örömöt okoznak.
A nagyon "trendi" csajok el vannak szállva maguktól, s nekem sem időm sem kedvem hogy a "nagyszerűségükkel" foglalkozzak, levakarjam őket a felhőjükről.
Nem akarok senkit sem megbántani, így ez is csak egy általánosítás - némi tapasztalati valóságalappal.
A #21 nem általánosított csa leírt egy feltételezést.
A sportolásnak és főleg a kondizásnak erős csajozási okai vannak, mégha ezt nem is ismerjük be vagy nem vagyunk tisztában vele. Miért? Mert a csajok döntő többségének ez jön be. Persze lehet a számítógép és a tv előtt dögleni mindenféle felszínes szemétbek kikiáltani a nőket de ez senkit sem érdekel.
Ugyanez fordítva is igaz. A pasik az átlagos vagy vékonyabb csajokra gerjednek és ezen az sem változtat, ha mindenféle undorító 120 kilós disznókat mutogatnak bikiniben. Nem kötelező megfelelni az igényeknek. A dagadt srácnak sem kötelező tenni semmit mintahogy neked se.
Csak akkor ne is csorgatsd a nyálad at izomtibikre és ne jelentsd ki, hogy téged a belsődért kell szeretni. És be degradáld le a jól kinéző csajokat mindenféle üresfejű cicababának, mert itt senki sem fogja a se***et nyalni meg az egódat simogatni miközben ugyanolyan felszínes vagy mint az általad lenézett csajok. Csak nekik van rá valamilyen okuk.
Tornázd feljebb magad a 10-es skálán vagy keress a szinteden.
Nincs összefüggés. Amit te helyesnek gondolsz, azok között is sok van, akiknek a kate moss féle jön be, másoknak a jennifer lopez féle, stb.
Ez így nem igaz, amit leírsz. Ahány férfi, annyi féle ideál. Ugyanígy nőknél.
Már nem azért, de az extrém sovány és az extrém kövér nem egy izgató látvány, kivéve annak, akinek ez a fétise. Ezért van mondjuk alacsonyabb várható élettartamuk. Ezért betegeskednek többször. Ezért van közöttük több depressziós. Igen, ez nem vonzó. Ez undorító a többség szerint. Nem várhatod el, hogy mindenkinek álljon a cerka. Nem fog.
"kicsit is jól néznek ki/helyesebbek az átlagnál mind vékony cicababával van"
Hát a kicsit is jól kinéző pasik a kicsit is jól kinéző csajokkal akarnak lenni, igen. Nem tudom, hogy ez miért furcsa. A cicababát is leírhatnád, hogy konkrétan mit jelent.
Végig az összes kommentet nem olvastam el, sry.
Nem tudom, hogy "helyes pasinak" tekinthetem-e magam... ízlés kérdése... tehát előfordulhat, hogy nem tetszem neked :P tehát ne feltétlen alapozz az én véleményemre xD
Nekem személy szerint a vékony jön be, de ha a barátaimat, ismerőseimet végignézem úgy már eléggé változó. Meg szerintem nem a kinézet határozza meg azt, hogy kinek mi tetszik. pl. egy kövér embernek is tetszhet vékony, vagy akár csak kövér, vagy sportos/izmos, stb. És említhettem volna bármi mást a kövér testalkaton kívül(nemtől függetlenül). Ha pedig lefogy, akkor is marad ugyan az az ízlése, szerintem. Illetve az arc sem befolyásolja.
Amióta érdekelnek a lányok azóta a vékony tetszik, nem tudom miért, nincs rá különösebb ok, valahogy a telt sosem jött be.
Az általad linkelt képeken:
Az első képen a bal oldali + néhány kilóval és a 2. képen lévő alak tetszik. És valahol a kettő közötti. Vagy a kissé sportos. A többi pedig már nekem nem tetszik. De az szinte biztos, hogy a 3. képen lévő alak is sok mindenkinek tetszik.
Egyébként pedig ha végignézegeted a forumokat, akár itt, akár máshol, akkor láthatod, hogy sok olyan ember van, akinek a "van mit fogni" és a teltebb alak jön be. Nem kell kétségbe esned emiatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!