Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden helyes pasinak csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden helyes pasinak csak a cicababák kellenek?

Figyelt kérdés
Csak a vékony lányok érvényesülhetnek a pasiknál aki kicsit teltebb és van mit fogni rajta az már nem jön be a helyesebb pasiknak?

2016. júl. 19. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
mar ne is haragudj. en kedvelem a teltebb lanyokat is. de akinek egy kicsit jobb ember ismerete van az vilagosan latja a kerdesbol hogy te semmit nem vagy hajlando tenni azert hogy jo nonek tunj. elvarod hogy egy jo csavo esedezzen utannad de te semmit nem teszel meg ezert. lusta vagy es egoista. valtoztass a hozza allasodon es nem lesz problema f26
2016. júl. 19. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:
A 3. képen lévő csaj jön be!
2016. júl. 19. 14:50
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Mivel eddig így senkise írta le, igen a helyesebb edzettebb srácok nem túlsúlyos vagy dagadt lányokkal összejönni, van kivétel de az elég ritka
2016. júl. 19. 14:55
 14/28 anonim ***** válasza:
30%

"kicsit teltebb és van mit fogni rajta "

Ez egy diplomatikus megfogalmazása az elhízottnak.

Felháborító, hogy a tehenek is a menő pasikra gerjednek.

2016. júl. 19. 15:05
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindig is a kicsit teltebb, nagymellű lányok tetszettek. A kismellű deszkákban semmi szép sincs szerintem.
2016. júl. 19. 15:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Zimány Lindának ortopéd feje van, nekem ő erősen off. a dupla képen az anorexiás csaj borzas hajjal undorító. A másik két husis plus size csaj viszont nagyon dögös. Nekem ők kellenének.
2016. júl. 19. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
Dagi vagy, csak a helyes pasik érdekelnek és még te panaszkodsz?:D
2016. júl. 19. 15:08
 18/28 Noren1989 ***** válasza:
7%

Igen, csak a vékony lányok jönnek be. 65 kilo felett nem is tekintem nőnek az illetőt!

26/F

2016. júl. 19. 15:14
 19/28 anonim ***** válasza:
23%

A 8as linkekre: Egyik se.

Túl vékony mindegyik. Nálam 100 kilónál kezdődik a nő.

2016. júl. 19. 16:15
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

Én vagyok az élő példa, hogy a feltételezésed nem igaz, kérdező. Én a nőket a belső értékeik alapján ítélem meg, mert számomra attól lesz vonzó valaki, hogy hű társnak bizonyul jóban és rosszban.

178 centi vagyok, alig 108 kiló, rendszeresen eszek kakaóscsigát, anyukám szerint pedig én vagyok a leghelyesebb pasi a világon, úgyhogy nem, nem minden fullos pasi hajt pusztán a külsőségekre. Szóval jó lenne, ha nem általánosítanál :)

2016. júl. 19. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!