Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nedves a baratnőm, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nedves a baratnőm, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Nem vekony a farkam,eddig minden lanynak eleg volt. (nem kevessel voltam) de a mostani baratnom kicsit tag is nekem,meg olyan szinten nedves hogy alig erzem amikor sexelunk.. hianyzik hogy szoritson.. es inkabb az analt preferalnam,de ugye azt nem akarja igy nem eroltetem. Szeretem ot. Mit tehetnek? :/

2016. júl. 18. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Száritsd ki!!! Milyen kérdés ez már!! :D

(amúgy meg, ha zavaró, menjen el nőgyógyászhoz).

2016. júl. 18. 02:36
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
az a jó ha nedves te barom... ennyi ésszel szabadlábon.. :D küldd át a nődet majd én lerendezem helyetted
2016. júl. 18. 02:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdd, h szoritsson ra vegig. Csinaljon ollozo hasizomgyakorlatot minden nap labsullyal, az be fog valni. Olyan lesz, mint a satu.
2016. júl. 18. 05:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2! "barom"? Pedig van ilyen hogy túl tág és túl nedves. Te sem lehettél túl sok nővel, ha ennyit sem tudsz!

Bár ez inkább a csajoknak szokott gáz lenni, hogy nem érzik a farkat. Ha már a pasinak is gáz... nem tudom mit lehetne tenni.

2016. júl. 18. 08:18
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
32%

Két lapát marosi homok minden menet előtt. Egyenest a tátongó luk szájába beléje!

26/F

2016. júl. 18. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Kegel torna barátnődnek. Eddze a punciját és feszesedni fog. Szűkülni nem sokat de tudatosan rá tud szorítani, elég durván, ha rendszeresen edz.

Szóval keress rá, és beszélj vele, hogy eddze a punciját.

2016. júl. 18. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát jobb, mintha száraz lenne! Ne tudd meg. Vannak bizonyos pózok, amikben szűkebb. A torna lehet, hogy jó ötlet, bár azért finoman és kedvesen mondd meg ezt a lánynak!
2016. júl. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!