Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel csókolóztunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel csókolóztunk, mert azt mondta, hogy próbáljuk ki mert még nem csókolóztam lánnyal. Leszbikus lehet?

Figyelt kérdés
Miután csókolóztunk, nevettünk rajta, aztán azt mondta, hogy csináljuk újra. Elég furcsa volt, mivel szerintem kicsit beleélte magàt. Egyszercsak azt vettem észre, hogy megfogta a derekamat, a fenekemet, majd a cicimet is fogdosni kezdte. Abbahagytam, mert én ennyire nem gondoltam komolyan. Azt mondt csak poén és csináljuk tovább. Újra belementem, és már a luncimhoz is odamyúlt. Akkor fogtam magam és otthagytam. Azóta nem beszéltem vele, nagyon felzaklatott vele. Mit tegyek? Megkérdezzem, hogy mégis mi volt ez?
2016. júl. 17. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Lehetségesnek tartom, hogy nem biztos, hogy százszázalékig heteroszexuális.
2016. júl. 17. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindent jelenthet ez. Lehet hogy van benne hajlam. Sőt több mint valószínű. De az is lehet hogy csak kíváncsi és szívesen kipróbálná lánnyal. De ne hagyd magára, ha a barátnője vagy, beszéljétek meg. Az nem megoldás hogy így zavarában magára hagyod. Biztos megértő lesz. Sok sikert! :)
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan vonzódik hozzád, beszéld meg vele, hogy te nem így gondoltad. Ne menjen erre rá a barátságotok...
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a barátnője vagy és fontos neked, akkor nem hagyod magára. Lehet, hogy most ő is rosszul érzi magát, talán rosszabbul, mint te. Mondd el neki, amit itt leírtál, hogy neked a csók belefért, de ennél többet te nem akarsz és felzaklatott azzal, hogy továbbment. Lehet, hogy csak kíváncsi és kiakarja próbálni, hogy milyen lánnyal. Az is lehet hogy biszex vagy leszbikus és tetszel neki.

De ha igaz barátnője vagy akkor nem hagyod el, rendezitek a dolgokat és megmarad a barátságotok. :)

2016. júl. 18. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Lányok között ez normális!
2018. aug. 8. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!