Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 évesen szűz vagyok, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen szűz vagyok, de félek elmondani a barátomnak, mert félek hogy el fog hagyni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyszer korábban szóba került, hogy az a véleménye, hogy a szűz lányokkal csak a gond van és ha tehetné, nem jönne össze ilyen lánnyal :(

2016. júl. 16. 23:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%

Szemely szerint a kezem osszetennem ha talalnek egy szuz lanyt, aki nem volt tizen-huszon csavoval de tenyleg. Ezt nagyon benezitek amikor azt hiszitek, hogy ciki. A baratod miatt meg ne izgulj egyaltalan, ha nem tetszik neki akkor hagyd ott. Nehogy mar o tegyen beked szivesseget, amikor o lesz neked az elso es nem te neki!

21/F

2016. júl. 17. 12:39
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom te majd felajaánlod magad.

És igen a csaj örüljön, hogy megb***a végre valaki. 22 évesen ideje már.

2016. júl. 17. 14:45
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a sok baromságot honnan szedted?

2016. júl. 17. 14:48
 24/27 anonim ***** válasza:
94%

Hát a mai világban nagyon is tiszreméltó, ha egy 22 éves lány még szűz. Tizenéves lányoknak még ott van a seggükön a tojáshéj, de már az utszélén szopkodják a f***t, már elnézést. :D És persze tisztelet a kivételeknek!

Ha az én pasim szemrehányást tenne ezért, mert még szűz vagyok, akkor biztos, hogy páros lábbal rúgnám ki.

Ne hallgass az itteni sok idiótára. Igenis tiszteletre méltó, hogy nem teszed szét minden szembejövőnek a lábad, mint a mai kis tinédzserek.

Akiknek meg baj, hogy egy lány normális és nem fekszik le úton, útszélen mindenkivel, az menjen és keressen magának egy mai könnyűvérű kis tiniribit.

Ha a pasid normális és szeret, akkor még örülni is fig neki.

Tapasztalatból mondom, hogy ha komolyan szeret, akkor örülni fog neki, hogy rajta kívűl még senki sem nyúlt hozzád és ő lehet az első, akinek odaadod magad! :)

Sok szerencsét!

2016. júl. 18. 07:43
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Leidiótázol másokat, miközben te írtad a legnagyobb baromságokat.

Nem tiszteletreméltó ha szűz vagy mert nem tettél érte semmit. Ez csupán egy állapot nem valami hatalmas kincs amit ki kell érdemelni. És nem csak szüzikék meg falu ku**i vannak. Ne essünk már szélsőségekbe.

2016. júl. 18. 19:29
 26/27 anonim ***** válasza:
#22 tudod nagyon nem vagyok arra raszorulva, hogy gyk-n kelljen akarkit befutenem. Neked lehet ez jutott az idiota stilusod miatt, de nekem van kit rendezgetnem amiatt ne izgulj;-) jo racsnizást a paplan alatt
2016. júl. 24. 23:53
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Kit rendezel te le? Max a guminődet.
2016. júl. 25. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!