Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen szűz vagyok, de félek elmondani a barátomnak, mert félek hogy el fog hagyni. Mit csináljak?
Azért ne a gyk kemény magjából indulj már ki. Miért kéne hasra esbi egy szűz csaj előtt? Semmivel sem lesz értékesebb.
A srác elvárása, higy tapasztalt legyen a csaj. Mi ezzel a probléma? Vagy szetintetek neki nem lehetnek igényei?
Ha meg valaki 22 évesen szűz ott valami nagyon nincs rendben.
Nem értem mi van az emberekkel komolyan. Én 19 évesen szintén szűz vagyok. Most akkor ássam el magam? Komolyan szánalmas. Szerimtem is inkább tisztelni kellene a kérdezőt, hogy nem feküdt össze mindenféle senkiházival. Ha ribi lenne, akkor az lenne a bajotok. Mindig van valami baj az emberrel, mindig mindenbe beletudnak kötni mások. Egyszerűen így alakult, hogy még nem volt fiúval és kész. Nem értem miért kell ezen fennakadni. Bezzeg mikor a sok 30 feletti szűz pasi jön sajnáltatni magát, hogy életébe még egy nunit sem látott, maximum a mamiét az más, őket sajnálni kell...
A kérdezőnek pedig annyit, hogy én a helyedbe visszakérdeztem volna hogy: "Jaaa, csak a baj van velem?" :D
Szerintem valahogy úgy gondolkodhat a fiúd, mint itt a legtöbb válaszoló. Ha ez miatt elhagy, akkor tényleg nem sokat törődik veled. De ne szomorkodj amiatt ha elhagy! Nem éri meg. Ha igazán szeret, akkor megfog érteni és örömmel veszi el a szüzességed és odafigyel rád, gyengéd lesz veled stb. :)
Nem sok választásod van. Ha a nevezetes eseményig titkolózol, annak nagyon fájdalmas következményei lehetnek rád nézve és végül úgyis minden kiderül.
Viszont könnyen lehet, hogy másképp beszél vki, ha csak "nagyfiúnak" akar látszani, mint akkor, ha tudja hogy tétje van a szavainak.
Párkapcsolatban a lényeg az őszinteség.
Semmiért sem kell tisztelni. Nem tett semmi tiszteletreméltó dolgot. És ne sarkitsznk már. Nem csak szüzek és rib**k vannak.
A sok 30 feletti vesztest meg senki sem sajnálja, mindenféle életképtelen szerencsétlennek lehordják őket.
Na várj. Azt akarod nekem mondani, hogy ott van a barátod, akit elvileg szeretsz, akit tisztelsz, akiben feltétel nélkül megbízol, és ezt elmondani problémát okoz számodra?
22/L
Nehogy azt hidd, hogy ribikkel jobb, az én legtartalmasabb szexuális együttlétem az volt, amikor elvettem a barátnőm szüzességét.
Én nagyon szeretem tanítgatni, meg amúgyis izgató, hogy én vagyok neki az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!