Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság miért van majdnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért van majdnem minden filmben, homoszexualitást népszerűsítő klisé?

Figyelt kérdés
Én aláírom, hogy gyógyíthatatlan a betegség, de népszerűsíteni sem volna muszáj ennyire.
2016. júl. 16. 20:27
 1/9 RRR ***** válasza:
60%
mert fordul a világ...ki a sarkaiból...
2016. júl. 16. 20:33
 2/9 anonim válasza:
Mert egyesek azt hiszik ezzel jót tesznek. Amúgy már én is unom egy kicsit, hogy ennyire nyomatják a homoszexualitást. Szerintem nem kéne tiltani vagy ilyesmi csak ne reklámozzák pls!
2016. júl. 16. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem betegség.
2016. júl. 16. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Betegség ... hát ezen jót röhögtem ... ja nem ... azért, hogy az emberek elfogdják és normálisnak találják mégha nem is az.
2016. júl. 16. 22:26
 5/9 kovpet ***** válasza:
42%

"homoszexualitást népszerűsítő"

Ember, valaki vagy meleg vagy sem. Ezt nem kell reklámozni, nem egy termék amit megveszel.

Max könnyebbé vagy nehezebbé lehet tenni annak az életét, akinek ezt dobta a gép.

"Én aláírom, hogy gyógyíthatatlan a betegség"

Az orvosok meg azt írták alá, hogy nem betegség. De azért van egy bája, ahogy Bunkó Úr simán felülbírálja Doktor Urak véleményét.

2016. júl. 16. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

Mert el kell fogadni őket is.

Off 1

Szerintem nem olyan rossz a népszerűsítő szó, csak persze nem úgy kell érteni, hogy valaki majd homoszexuális akar majd lenni, mert népszerű, hanem hogy elfogadják őket is.

Off2: innentől kezdve nem leszek népszerű itt, remélem nem kapok túl sok negatív szavazatot egy VÉLEMÉNYRE, amit nem konkrétan a kérdésre írok, de

szerintem nevezhető betegségnek.

Ugyanúgy, ahogy az autisták manapság nem illik mondani, hogy fogyatékosok, attól még az aspergereseken kívül lényegében az összes többire rá lehetne mondani, hogy fogyatékos, tehát beteg.

A törvény, jelenleg már - szerintem helyesen - nem tiltja magát a homoszexualitást, rájöttek, hogy tulajdonképpen nem igazán hat károsan senkire, hiszen jószerivel felnőtt, értelmes emberek találják meg egymást, valószínűleg a legtöbb esetben nincs erőszak. Egy pedofil, ha nem tud uralkodni magán, nagyon súlyos károkat okozhat emberek (gyerekek) lelki világában, ezért büntetik is. Viszont pszichiátriai értelemben véve mindkettőt betegségnek tekinteném.

Másik példa: ha találnak a hátamon egy zsírcsomót, vagy enyhe gerincferdülésem van, ami nem gátol a normális életvitelben, akkor nem igazán mondjuk betegségnek, de azért érezzük, hogy nem is az a normális. A növekedés megállása után már a gerincferdüléssel sem lehet mit kezdeni, az átlagember nem is mondja ezért magát petegnek, de azért az orvos jegyzi. Az, hogy orientáltságnak hívjuk, az csak a szavakkal való játék. Valaki szerint így "politikailag korrektebb", nem sértő. Mondjuk nem tudom miért kellene bármilyen betegséget degradálónak találni. Nyilvánvaló, hogy az emberek nem önszántukból betegek, és általában nem tehetnek róla, csak úgy kialakul.

2016. júl. 17. 00:31
 7/9 A kérdező kommentje:
A Magyar értelmező kéziszótárban a "meleg" szó mellett fel van tüntetve a homoszex?
2016. júl. 17. 03:02
 8/9 anonim ***** válasza:
És te a magyar értelmező kéziszótár szerint éled az életed?
2016. júl. 17. 13:49
 9/9 kovpet ***** válasza:

Fel van-e tüntetve? Nem tudom, nézd meg, ha érdekel, nekem nincs meg, online nem találtam.

Azt mondjuk nem tudom, hogy miben számítana akármit is, de nem tartom kizártnak, hogy ott lesz ez a jelentés is. Meg azt sem, hogy nem lesz ott.

2016. júl. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!