Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Másnak is csak úgy van orgazmusa szex közben ha izgatja a csiklóját mert a párja nem csinálja?
Figyelt kérdés
Páromnak eszébe sem jutna hogy szex közben izgassa a csiklóm, azzal jön hogy így nem kényelmes neki, viszont csak így tudok elélvezni. Nem azt mondom hogy nem szeretnék semmit csinálni a szexben viszont jó lenne ha nem mindig rajtam múlna. Más is van így?2016. júl. 16. 19:28
11/15 anonim válasza:
Lehet h az előző csaja kepes volt hüvelyi orgazmusra es csak azt ismétli ami nála bejött.
12/15 anonim válasza:
én úgy szétnyaltam egyszer a bartánőmet, hogy már öklendeztem, na az neki nagyon jó volt :)) mintha spagettiként fogyasztottam volna csiklóját ham nyam nyam :D:D 26/F
13/15 anonim válasza:
"azzal jön hogy így nem kényelmes neki, viszont csak így tudok elélvezni"
Neked még nem jutott eszedbe, hogy megmondd neki, hogy neked meg nem kényelmes szexelni orgazmus nélkül, ahelyett, hogy az ügyes kis kezeiddel vagy egy csikló vibrátorral a sokadik sikongatós orgazmusig kényeztetnéd magad, aztán elégedetten mosolyogva elnyúlnál mellette az ágyban, ő meg saját magát elégítené ki - mint ahogy most te teszed.
Egy mások opció, hogy lecseréled egy olyan pasira, aki nem önző, akinek a te gyönyöröd is fontos, egy olyan helyett, akinek a szexuális kultúrája, hogy gyakorlatilag a testeddel maszturbál?
14/15 anonim válasza:
Bocs, azt akartam írni, hogy "akinek odáig terjed a szexuális kultúrája, hogy ..."
15/15 anonim válasza:
egyrészt igaza van mindenkinek, aki fennakadt azon, hogy a barátod konkrétan sz'rik rá, neked jó-e, de ha kénytelen vagy magadnak intézni akkor legyél te felül és hajolj kicsit előre, ebben a pózban ingerled a csiklót is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!